Connect with us

Lifestyle

За първи път у нас и в Европа пускат матрак с безсрочна гаранция

Avatar

Публикувано

на

matrak garancia zavinagi

Матраци с безсрочна гаранция за първи път излизат на пазара у нас и в Европа. Това са 18 модела от колекцията Premio на италианския лидер Magniflex. Според проучване на Forbes в света има много малко стоки за ежедневна употреба, които се предлагат с доживотна гаранция. Сред изключенията попадат инструменти, кухненски ножове, вечен чадър, куфари и рибарски макари. До момента обаче в списъка не е имало продукт, който да оказва толкова съществено въздействие върху ежедневието, какъвто е матракът.

Magniflex са пионери не само в безсрочната гаранция. Те са една от първите компании, които включват в производството на матраци материали, разраработени от космически институти, като например “пяната с памет”. Италианците първи пускат на пазара и свръхлуксозните матраци с нишки 22-каратово злато и платина. Истинска революция обаче правят през 1986 година, когато патентоват вакуумираната опаковка, която освен че запазва качествата и чистотата на продуктите, намалява обема при транспортиране с 90%.

Sofia_Live_s-legla

“Безсрочната гаранция е прецедент при матраците, а и изобщо е голяма рядкост при продукти за бита, които са в еждедневна употреба. Готовността ни да предложим безсрочна гаранция доказва убедеността ни в качеството и издръжливостта на иновативните технологии и материали, които използваме”, обяснява Марин Илиев, изпълнителен директор на Матракс – официален представител на матраците Magniflex за Балканския регион.

Continue Reading
Advertisement