Connect with us

Lifestyle

Звездата Микеле Мороне с ново партньорство с обхват и в България

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

HELL ENERGY с пореден смел ход: в най-новата глобална рекламна кампания на марката, която ще бъде достъпна в повече от 60 държави, включително и България, един от най-популярните актьори в света, Микеле Мороне, влиза в различни житейски ситуации. Звездата от горещия франчайз филм на Netflix „365 дни“, както и лице на Dolce&Gabbana, отваря още една глава в историята на успеха на HELL.

Микеле Мороне се идентифицира най-често с харизматичния персонаж на Масимо Торичели, тъй като филмът, който покори международната сцена през 2020 г., спечели на италианския актьор обожанието на милиони зрители. Филмовият дебют за актьора беше последван от поредица договори от престижни модни къщи, включително реклама от 2023 г. с Кейти Пери за парфюм Dolce&Gabbana. Микеле може да бъде видян и в предстоящия игрален трилър Subservience, с участието на Меган Фокс. Благодарение на тези ангажименти и филмовата му кариера, към момента името на Микеле Мороне е синоним на привлекателна и стилна визия, харизма и алфа-мъжка енергия.

HELL ENERGY традиционно е в челните редици на разкриването на нови и вълнуващи хоризонти с иновативни решения. Характерът и завладяващата визия на Микеле пасват идеално на марката, така че сътрудничеството между HELL и звездата не е просто рекламна кампания, а среща на две величия, които представляват сила и високо качество. „С тази нова рекламна кампания нашата цел е да отворим още една глава от историята на успеха на марката, с вълнуващо лице, чиито ценности са припознати от HELL ENERGY. Чрез това сътрудничество ще увеличим допълнително нашето международно присъствие и ще разширим нашата целева група, като привлечем към по-младото поколение, следващо тенденциите.“ – коментира новото сътрудничество Ейдриън Поповикс, оперативен маркетинг директор на HELL.

Новата кампания, която се състои от няколко мини клипа, ще стартира в повече от 60 държави в средата на февруари, със специален фокус върху каналите в социалните медии. Харизматичният италиански актьор ще бъде видян от фенове и потребители на HELL в интегрирана кампания във всички канали на марката. Интересно при клиповете е, че те ще покажат Мороне в различни житейски ситуации, докато се наслаждава на енергийна напитка HELL по време на сутрешната му рутина или тренировка. Снимките се провеждат в Унгария като част от международна продукция, с професионален екип и американски режисьор.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement