Connect with us

Събития

Звездата от хитовия сериал на БНТ „Вина“ Герасим Георгиев – Геро в „Събота вечер с БНТ“ 

Avatar

Публикувано

на

снимка: БНТ1

В шоуто на 18 февруари от 21:00 ч. по БНТ 1 Орлин Павлов посреща и очарователната Дария Симеонова

Тази събота, 18 февруари, от 21:00 ч. в шоуто „Събота вечер с БНТ“ с водещ Орлин Павлов ще гостува звездата от сериала на обществената телевизия „Вина“ Герасим Георгиев – Геро.

Популярният актьор, който се превъплъщава в ролята на Наско, служител във винарната и приятел от детството на Филип, ще разкаже какво е научил за виното и ще сподели в кои моменти от живота си е изпитвал вина́. А каква ще бъде съдбата на героите в сериала „Вина“ – зрителите могат да проследят вълнуващата история всеки четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1.

В студиото на „Събота вечер с БНТ“ Орлин Павлов ще приветства и очарователната Дария Симеонова, която ще представи последния игрален филм с нейно участие „Майка“ на режисьора Зорница София. Актрисата ще разкаже как се е подготвила за ролята си в лентата, вдъхновена от реални събития, и ще сподели най-силните си впечатления от Африка. Ще има ли продължение на филма – зрителите ще разберат тази събота, 18 февруари, от 21:00 ч. по БНТ 1.

Advertisement

Финалното изпълнение в шоуто ще бъде поднесено от трио „Вива“ в състав Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова и Виктория Ехиянова.

Ако сте пропуснали да гледате втория епизод на „Събота вечер с БНТ“ с водещ Орлин Павлов, може да го видите ТУК.

 

Continue Reading
Advertisement