Открийте ни и в

Lifestyle

Звезди учат хората на еко-занаяти по време на GoBIO фестивал 2015

публикувано

на

Звезди учат хората на еко-занаяти по време на GoBIO фестивал 2015 139

Виктория Терзийска (Мастило), Дидо от D2, Мария Грънчарова, Ваня Щерева, Яна Грудева, Константина Живова и Тео Койчинов са звездите, които ще вземат участие в тазгодишния GoBIO фестивал. Най-зеленият фестивал ще се проведе на 17 май, неделя, от 10:00 до 18:00 часа в столичния комплекс Макси с адрес бул. “Симеоновско шосе” 110.

Популярните личности ще застанат начело на атрактивни еко работилнички от 13:00 ч., и ще демонстрират на присъстващите най-различни занаяти и тънкости от сферата на природосъобразния начин на живот: печене на хрупкав домашен хляб, приготвяне на домашна козметика и био-десерти, подбор и декорация на камъни, според философията Фън шуй, изработване на бижута, освежаване и „връщане към живота“ на старите вещи.

Тези и много други атрактивни уъркшопи ще бъдат разположени в специалната експо-зона на фестивала. В нея посетителите на GoBIO фестивал ще могат да разгледат и множество специализирани щандове, които ще предлагат разнообразни стоки и услуги, свързани с хармоничния и здравословен начин на живот.

Паралелно с дейността на еко работилниците, в рамките на GoBIO фестивал 2015 ще се проведе и дискусионен форум, по време на който редица изтъкнати специалисти от областта на здравословното хранене, балансирания живот и алтернативната медицина, ще запознаят публиката с най-новото и интересното от тези сфери. Темите тази година са „Натуралната, био и веган козметиката за хората и за дома“ с лектор д-р Светла Николова, „Може ли истинската храна да ни разболява?“ на Надя Петрова, „Хранене за алкално-киселинен баланс“ с водещи лекцията д-р Райна Стоянова и Албена Тонкин, „Модерният човек – баланс в храната и живота“ с Магдалена Пашова и „Хомеопатия в ежедневието – как да си помогнем при стрес и често срещани заболявания“ с лектор д-р Мариян Иванов.

Освен всичко това, публиката ще получи възможността да се докосне до практическите фундаменти на редица спортни практики като йога, пилатес & fit ball, комбат екстрийм, инсанити, тай чи и зумба, както и да усвои някои полезни практики за приготвяне на натурална храна и биокозметика.

За най-малките пък е предвиден специален детски кът с куклен театър и много изненади. Константина Живова пък ще покаже на всички родители как лесно да приучат своите малчугани да хапват плодове и зеленчуци на специалния Карвинг за деца.

Входът за GoBio фестивал е свободен. Предварителна регистрация има само за лекционните и спортните модули, защото имат определен капацитет. Можете да се запишете предварително на www.festival.gobio.bg   Очакват Ви и страхотни награди и изненади:

– Уикенд за двама в луксозен апартамент в еко комплекс “Моравско село”

– Слънчеви очила KWIAT

– Био продукти от Zdravosloven.com

– Козметичен комплект от AHAVA

– Вкусна кошница от Orsetti

 

За повече информация и записвания, посетете http://www.festival.gobio.bg/, както и https://www.facebook.com/gobiofestival?fref=ts

Организатор на събитието е българското списание за здраве и хармония GoBio (www.gobio.bg). Изданието вече спечели доверието на своите читатели, а в момента е съорганизатор на Българските зелени награди 2015.

Реклама