Connect with us

Tехнологии

Звукът минава на следващо ниво с Huawei FreeBuds Pro 2

Avatar

Публикувано

на

A1 HuaweiFreeBudsPro2

Безжичните слушалки предлагат аудио с висока резолюция за кристално качество на музиката и разговорите

Слушането на музика и провеждането на телефонни разговори се превръща в изживяване от ново поколение с новите безжични слушалки Huawei FreeBuds Pro 2. Любителите на качествения звук вече могат да се възползват от тях на специална цена с план от A1.

Huawei FreeBuds Pro 2 впечатляват с дизайн, който е не само стилен, но и ергономичен – една от ключовите характеристики на true wireless слушалките, чиято значимост осъзнаваме в момента, в който за пръв път ги сложим. В този случай формата напълно отговаря на съдържанието – FreeBuds Pro 2 са разработени съвместно с френската компания за аудио технологии Devialet с цел да дадат най-качествения възможен звук.

Слушалките имат Hi-Res Dual Sound System с троен адаптивен еквалайзер. Той в реално време адаптира настройките спрямо нивото на звука, структурата на ушния канал и начина на носене за оптимално качество. Резултатът е музикално изживяване с висока резолюция, както и обхват от дълбок 14-херцов бас до 48 kHz за пищни високи честоти – това е даже отвъд обхвата на човешкия слух.

Поддържа се LDAC кодекът, който осигурява предаване на звука от устройството към слушалките с до 990 килобита в секунда – повече от достатъчна скорост за постигане на високо качество.

Advertisement

Безжичните слушалки не са само за слушане на музика – те са и все по-предпочитан начин за провеждане на разговори по телефона или в различни приложения. Технологиите за подобряване на звука действат и в този случай, като към тях се присъединяват и система с 4 микрофона за шумопотискане, както и алгоритъмът на Huawei, който намалява ефекта от страничните звуци на база анализа на над 100 милиона гласови проби.

Слушалките Huawei FreeBuds Pro 2 се предлагат от A1 за 49,99 лв. в брой или за 2,99 лв. на месец за 24 месеца, ако бъдат комбинирани с тарифен план Unlimited Ultra.

Continue Reading
Advertisement