Connect with us

Култура

Иво Папазов – Ибряма с втори клубен концерт в София

Avatar

Публикувано

на

След напълно разпродадения, супер успешен концерт и вълнуващата първа клубна среща на легендата Иво Папазов – Ибряма и неговия „сватбен оркестър“ Тракия със софийската публика на 26-ти февруари в SOFIA LIVE CLUB, организаторите от SOFIA LIVE FEST пускат втора дата.

Това невероятно и силно емоционално изживяване, което публиката преживя, ще се повтори на 27-ми май, отново в SOFIA LIVE CLUB.

Изключително развълнуваната публика и неспиращата вълна от суперлативи продължават и до днес да бележат този космически концерт на световно ниво.

Множеството фенове, които не успяха да си закупят билет и да присъстват на това паметно събитие, ще имат втора възможност да видят и чуят световния музикант.

В годината на своя 70 годишен юбилей, освен международното признание от WOMEX 2022, което, виртуозът на кларинета и сватбената музика получи, на 15-ти февруари тази година, Ибряма бе отличен и с орден „Св. св. Кирил и Методий“ за приноса му към българската култура и за разпространението в цял свят на културните традиции на България.

Advertisement

Билети за концерта на цена от 40лв. могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и партньорските каси. В деня и на място цената ще е 50лв

Continue Reading
Advertisement