Connect with us

Lifestyle

ИГРИТЕ НА ГЛАДА става пиеса през 2016 г.

Avatar

Публикувано

на

HG Mockingjay Part 1 small

HG Mockingjay Part 1 smallСтудиото, което създаде филмите по едноименните романи на Сюзън Колинс Lionsgate обяви, че планира театрална версия на ИГРИТЕ НА ГЛАДА. След огромния успех на трилогията книги и филми по целия свят, продуцентите смятат, че естественото развитие на бранда е той да се превърне в театрална пиеса.
За премиерата на постановката в Лондон през 2016 г. ще бъде построен специален театър в близост до стадиона Уембли. В момента Lionsgate водят преговори и с холандски компании, с които да поставят заедно пиесата ИГРИТЕ НА ГЛАДА. Продуцент на грандиозния спектакъл ще бъде носителят на награда „Тони“ Робин де Левита. Създателите на култовата поредица филми вярват, че геният на Левита в съчетание с изключително иновативни технологии, ще осигурят уникално изживяване за феновете.
Тази седмица излезе и пълният саундтрак към филма. Песните бяха подбрани и подредени от младата новозеландка Лорд, която е и изпълнител на основното парче. Албумът превзе социалните мрежи, а критиците са единодушни, че изборът на младата певица е брилянтен.
Феновете от цял свят тръпнат в очакване за премиерата на ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I. Звездите от филма вече обиколиха няколко държави, в които представиха третата част от култовата поредица. Очаква се филмът да подобри досегашния рекорд по приходи през първия уикенд в Щатите за тази година. Той се държи от „Трансформърс: Ера на изтребление“ със $100 милиона. Според експертите ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I ще донесе близо два пъти повече приходи.
Официалната премиера на ИГРИТЕ НА ГЛАДА: СОЙКА-ПРИСМЕХУЛКА – ЧАСТ I е на 21 ноември в кината и 4DX.

Повече информация и актуални новини за продукцията може да намерите на официалната българска фейсбук страница: www.facebook.com/IgriteNaGlada.

Continue Reading
Advertisement