Connect with us

Lifestyle

Идеи за парти стил от капсулната колекция Let’s Party на Jenny Fairy

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Подгответе се за щуро парти с марката Jenny Fairy на полската верига за обучвки и чанти CCC и танцувайте до сутринта с най-модерните обувки за този сезон. Най-новата капсулна колекция Let’s Party е събрала най-добрите y2k тенденции.

Луд диско блясък в комбинация със супер модерни форми е най-добрата формула за парти визия. Марката Jenny Fairy следи отблизо най-новите тенденции и идва със собствен отговор на модните тенденции. Колекцията е насочена към любителите на момичешкия стил и y2k тенденциите. Това, което отличава обувките на Jenny Fairy са смелите цветове, оригиналните комбинации от материали и иновативните довършителни щрихи.

Капсулната колекция Let’s Party препраща към парти стила от 2000-те, връщайки топ парчетата от предишното десетилетие обратно на дансинга. Сладурските модели в бонбонени цветове в стил барби са допълнени от обувки на масивни платформи. Вездесъщият металиков блясък и брокат няма да останат незабелязани на дансинга.

Селекцията от модни съкровища включва и лъскави, прилепнали по крака, ботуши в най-модерните цветове за сезона. В допълнение към класическото черно има металиково сребристо и динамичното лилаво Very Peri, представено от института Pantone за цвета на 2022 г. Обувките включват и модели с висока платформа с цип на глезена, които са допълнени с акценти тип бижу под формата на кристали.

Advertisement

В капсулната колекция Let’s Party са представени и два впечатляващи модела малки чанти. И двата модела, покрити с блестящи цирконии, несъмнено ще привличат вниманието с блясъка си. Вдъхновете се от смелия стил на Let’s Party, като ги носите с дънкови комплекти, байкърски якета или пухкави дрехи.

Капсулната колекция Let’s Party е достъпна само онлайн на www.ccc.eu и в мобилното приложение.

Continue Reading
Advertisement