Connect with us

Кино

ИЗБЕРИ ФИЛМА НА ЛОНДОН В OUR LONDON MOVIE AWARDS

Avatar

Публикувано

на

За милиони хора по света Лондон е град, вдъхновил някои от най-великите кино ленти на всички времена и терен на вълнуващи сюжети и емблематични филмови сцени. Това е и причината BEEFEATER GIN да отдаде своята почит на тези необикновени истории, способни да „разкажат“ непокорния лондонски дух.  OUR LONDON MOVIE AWARDS приканва кино феновете по цял свят да изберат ултимативния лондонски филм в четири категории. Коя роматична история е спечелила сърцето на киноманите – Nothing Hill или пък класиката Love Actually? „Речта на краля“ ли е най-обичаната драма, а може би „Остин Пауърс“ любимата комедия? „Шерлок Холмс“ или пък V for Vendetta е филмът, внесъл повече екшън в кино залите. Номинираните истории прекарват феновете по трасето от Baker Street през Парламента до симпатичните бохемски книжарници.

За да отпразнува магията на киното, BEEFEATER GIN пуска специална лимитирана бутилка, която улавя духа на Лондон по начина, по който го прави и седмото изкуство, като дизайнът недвусмислено носи отпечатъка на кино индустрията. Посланиците на бранда от своя страна създават 12 коктейла, вдъхновени от номинираните филми – Diamond Fizz, инспириран от Snatch, интерпретация на класиката наречена Dog`s Nose Negroni, сякаш изскочил от историята в Oliver Twist и други.

„Филмите, номинирани в  OUR LONDON MOVIE AWARDS се оказаха перфектното вдъхновение за серия от коктейли с BEEFEATER GIN, който по също толкова естествен начин като тези истории носи духа на Лондон в себе си. Асоциациите са навсякъде. Пушени съставки например се използват в Gunpowder Martini, коктейл вдъхновен от V for Vendetta „, разказва глобалният посланик на бранда Тим Стоунс.

Кино темата ще прелее и в тазгодишното издание на световното барманско състезание MIXLDN. Професионалисти от цял свят, включително България, ще забъркват своите авторски коктейли, вдъхновени от английските филми. Родните финали ще се случат в началото на октомври, когато международно жури ще избере българския представител, който ще отпътува за световния финал в Лондон.

Лимитираната бутилка OUR LONDON MOVIE AWARDS вече е налична в търговската мрежа.

Advertisement

Феновете могат да гласуват за номинираните филми на www.beefeatergin.com/olma. Някой от всички гласували ще има шанса да спечели вълнуващо кино пътуване из лондонските локации на емблематичните кино ленти.

Continue Reading
Advertisement