Connect with us

Култура

Издателство „Ера“ представя „Четири шепи любов“ от автора на „Среща под звездите“

Avatar

Публикувано

на

С огромно удоволствие ви представяме най-новата книга на издателство „ЕРА“ – „Четири шепи любов“ – пленителна история от автора на „Среща под звездите“ – Джо Томас.

След вечер, изпълнена с много смях и още повече просеко, Рути се събужда и открива, че е направила оферта за мечтания дом в Южна Италия. И тя е приета…

Ново начало в топлата Пулия е точно това, от което има нужда. А и всичко е по-хубаво от това да спиш на дивана на майка си.

Проливният дъжд и козата, която брани територията си, няма да попречат на Рути да влезе в италианския си дом. Тя е твърдо решена да преобърне съдбата си и да изживее мечтите си, въпреки че не знае нищо за управлението на маслинова ферма. А темпераментният и привлекателен съсед Марко и огненото му семейство никак не й помагат.

С промяната на сезоните и пускането на нови корени реколтата маслини разцъфтява, а Рути открива красотата на живота в топлината на средиземноморското слънце. Изглежда все пак е възможно да намери своето парченце Dolce Vita по пътя.

Advertisement

Джо Томас работи дълги години като репортер и продуцент на BBC. Романтичните й книги бързо се превръщат в бестселъри и печелят множество награди, а увлекателният й стил и страхотната атмосфера, която изгражда в романите си, я правят фаворит на читателите.

Цялата поредица е тук: https://bit.ly/2AFeqC4

Continue Reading
Advertisement