Connect with us

Tехнологии

Издателство Клет България улеснява потребителите с нова платформа

Avatar

Публикувано

на

Платформата Klett ID дава достъп до всички онлайн услуги на издателството

Издателство Клет България създаде единна система „Klett ID“ за вход до всички техни онлайн услуги. Платформата заменя досега съществуващия метод на регистрация и осигурява значително по-лесен достъп до богатата палитра от услуги на издателството. Всеки може да я разгледа и да направи своята регистрация  тук.

Създаването на профил е лесно и бързо, в няколко стъпки, като има възможност за вход и през акаунт във Facebook, Google, Microsoft или системата на МОН.

С регистрацията в „Klett ID“ всеки получава възможност за самостоятелно заявяване и генериране на код за достъп до всички учебници, достъп до електронни и електронно четими учебници, до тестове и допълнителни материали, разработени в помощ на учителя, както и до дигиталната образователна среда с богата колекция интерактивни ресурси iZZI. Посредством платформата проследяването и историята на направените поръчки е възможно по всяко време с един клик.

„Създадохме единната система за вход до всички онлайн услуги „Klett ID“, защото винаги се стремим да предоставяме на нашите клиенти максимално високо качество както на продуктите, които предлагаме, така и на достъпа до тях. Възможността чрез един акаунт всеки да може да достъпи и да се възползва от продуктите е логична стъпка в развитието на богато портфолио от услуги, за да можем да сме максимално полезни на потребителите ни.“, коментира Владимир Колев, управител на издателство Клет България.

Advertisement

Основна мисия на издателство Клет България е да работи в посока да направи образованието по-достъпно, по-разбираемо, интуитивно и в крайна сметка да води до видими и ясни подобрения в живота на хората. 

Издателство Клет България е водещо образователно издателство у нас, част от голямата европейска издателска група Klett. Учебниците и учебните помагала с марките Анубис, Булвест 2000 и Klett, осигурявани от издателството, са символ на качество за няколко поколения български учители.

Клет България доставя на българския пазар и учебни системи и помагала за чуждоезиково обучение на KLETT, университетските издателства – Cambridge University Press и Oxford University Press, големите европейски издателства Delta, Difusión, Éditions Maison des Langues и Casa delle Lingue, както и речници и самоучители с марката PONS и Langenscheidt. 

Клет България е член на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България, Българо-Британската бизнес Асоциация, Германо-Българската Индустриално-Търговска Камара и на Асоциация Българска книга.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement