Connect with us

Култура

Излезе „Да. Не. Не зная“ на руската писателка Татяна Булатова

Avatar

Публикувано

на

корица Да. Не. Не зная scaled

Увлекателна семейна история, която укрепва вярата в доброто и човека

„Да. Не. Не зная“ е съвременна семейна сага, увлекателен роман за семейство от интелигенцията в Москва.

Една жена, обичана от баща си, винаги се чувства красива и харесвана от другите мъже. Георгий Одобеску обожаваше своята Аурика, не се съмняваше в нейната неотразимост и беше готов да си разчисти сметките с всеки, който се осмели да погледне накриво Прекрасната му Золотинка. За съпруга си Аурика остана най-красивата и желана жена през целия му живот, за дъщерите и внучките си – безспорен авторитет.

Щастливо е семейството, което има ангел-хранител. Двойно по-щастливо е то, ако този ангел е майка, съпруга и баба, чиито категорични съвети дори и да не помагат много в живота ни, дават надежда, че всичко ще бъде наред.

„Историята, разказана в книгата, засяга онези много тънки духовни струни, за които обичаме да говорим толкова често, но които обикновено премълчаваме.“ livelib.ru

Advertisement

„Като цяло в романа няма измислени и нереалистични интриги, странни сюжетни обрати. Повествованието е хармонично и плавно, с лек психологически анализ. Такава книга успокоява мислите, подобрява настроението и укрепва вярата в доброто и човека.“ livelib.ru

Татяна Булатова (псевдоним на Татяна Фьодорова, родена през 1972 г. и живееща в Русия) е завършила Уляновския държавен педагогически университет. Тя е кандидат на филологическите науки, популярен прозаик и университетски преподавател. Написала е голям брой романи, сборници с разкази и литературни статии. Високото художествено ниво извежда творчеството й далеч отвъд традиционната „женска проза“.

Книгата може да бъде закупена от сайта на издателство „Авиана“ (Бургас) www.avianabg.com.

Continue Reading
Advertisement