Connect with us

Soul

Излезе новият албум, който Imany ще представи в София на 19-и октомври

Avatar

Публикувано

на

Imany new

снимка: PR

Три категории от билетите за шоуто на талантливата поп-соул кралица са изчерпани

 Само преди броени дни пленителната Imany обяви, че новият ѝ албум е вече завършен и е достъпен за поръчка. Още самото му заглавие The Wrong Kind of War подсказва, че певицата е останала вярна на стила си и отново ще ни зарадва с искрена музика, носеща послание.

Част от новия албум ще имаме възможността да чуем съвсем скоро на живо в София. Френската певица ще дойде с целия си бенд и обещава грандиозно шоу. На 19-и октомври, в зала 1 на НДК, тя ще представи най-обичаните си песни, но и скорошната си авторска продукция.

В разгара на лятото Imany издаде и втория сингъл от албума. Парчето Silver Lining (Clap Your Hands) е с характерното акустично звучене и е вдъхновено от метафоричния израз, че всеки облак има светла сребриста ивица по края, т.е. дори и лошото все някога свършва.

Advertisement

Изчерпват се обаче и по-хубавите места за концерта. Три от категориите билети са напълно разпродадени, все още има места на по-задните редове на партера и в оркестрината.

След първото си идване в София Imany сподели, че е влюбена в българската публика и явно симпатиите са взаимни. Интересът към френската певица не стихна това лято и в цяла Европа. Парчето Don’t Be So Shy в ремиксиран вариант остана дълго начело на класациите в Австрия, Германия, Полша и дори Русия.

Новият албум на Imany съдържа 12 нови авторски парчета и два варианта на Don’t Be So Shy и може да се поръча на официалната ѝ страница: http://imanymusic.com/en/home-2/

Билетите за концерта на 19-и октомври са достъпни в бензиностанции OMV, The Mall, билетен център НДК, Български Пощи и в мрежата на EVENTIM.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement