Connect with us

Култура

Излизат две нови Спондж Боб книжки

Avatar

Публикувано

на

Cover Za lyubovta kym balonchetata

На 4 май 2015 година излизат още две фантастично илюстрирани книжки за най-жълтия детски любимец – Спондж Боб Квадратни гащи!

 „За любовта към балончетата“ (64 стр., цена: 5 лв.) е сред най-шантавите и невъобразими истории за Спондж Джо Кафяви гащи! Да, няма грешка, в тази книжка любимата ви подводна гъба временно губи самоличността си и дори става кмет на Ню Келп Сити! И като си помисли човек, че за всичко е виновна любовта към балончетата…

„Пиратите на Бикини Ботъм“ (64 стр., цена: 5 лв.) е невероятно увлекателна книжка с много обрати, приключения и смях! Спондж Боб се опитва да развесели г-н Рак, който си мечтае пак да плава през шестте морета. Двамата с Патрик преобразяват „Хрупкавият рак” така, че да заприлича на кораб. Не щеш ли, появяват се трима страховити пирати и отвличат ресторанта! Сега вече настава истинска бъркотия.

Cover-Piratite-na-Bikini-Bottom

„Спондж Боб Квадратни гащи“ е американски анимационен сериал, създаден от морския биолог и аниматор Стивън Хилънбърг. Филмчетата разказват смешни и чудати истории за едноименния герой и приятелите му, които живеят в подводния град Бикини Ботъм. Съдържанието на книжките за най-прочутата гъба в света следва съдържанието на филмчетата. Проектът на MTV и техния специализиран канал Никелодеон, които стоят и зад легендарната серия за Дора Изследователката, е сред най-популярните и обсъждани детски поредици през последните години.

Спондж Боб Квадратни гащи е пухкав, жълт и порест и прави най-вкусните ракбургери! Освен че е майстор готвач в „Хрупкавият рак”, Спондж Боб няма равен в правенето на балончета. Приключенията му в  Бикини Ботъм са изключително смешни, забавни и поучителни и са подходящи за дечица на възраст от 3 до 10 години.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement