Connect with us

Култура

Излиза нов роман в поредицата „Красив негодник”

Avatar

Публикувано

на

Cover3

„Красива тайна” е петата книга в бестселър поредица „Красив негодник” от популярния писателски тандем Кристина и Лорен. Романът, част от романтичната линия „Уо” на „Егмонт”, ще може да се открие в хартиен и електронен вариант от 18 април. Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store и Amazon, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, ciela.com и mobilis.bg.

В най-новата книга от поредицата на сцената излиза братът на Макс от „Красив непознат” – Найл Стела, за да разкрие своята Красива тайна. Научете каква би могла да е тя…

КРАСИВА ТАЙНА

Книга четвърта в поредицата „Красив негодник”

Сдържан британец. Приключенски настроена американка.

Advertisement

Международният скандал се очертава да е доста разгорещен.

Книгата

Руби Милър е шокирана, когато шефът й съобщава, че я изпраща на продължителна командировка в Ню Йорк. Тя е сред най-обещаващите млади инженери в Лондон и е сигурна, че професионално ще се справи със задачата. Това, което я притеснява е, че ще трябва да прекара месец в работа с Найл Стела – изпълнителен директор на компанията и „най-сексапилният мъж на планетата”. Въпреки увлечението си по него Руби не е сигурна дали Найл въобще знае за съществуването й…

Найл Стела мисли единствено и само за работата си. Кариерата е неговият живот и той до такава степен й се е отдал, че не забелязва нищо друго. Дори и жените. Докато в един прекрасен ден, без дори да подозира откъде му е дошло, се оказва на колене пред най-красивото момиче, което някога е виждал.

Найл се е развел наскоро и по принцип не е човек, който се отпуска лесно. Но веднъж поставила си за цел да му помогне да преодолее притеснението си, за Руби няма връщане назад. Въпросът е дали връзката, която са изградили, ще приключи с края на пътешествието им?

Advertisement

Отзивите

Бестселър поредица на New York Times и USA Today, а у нас на верига книжарници „Хеликон”, се издава в над 22 държави. Милионите читатели от цял свят с нетърпение очакват екранизацията на първата книга – „Красив негодник”, с която са се заели от филмовото студио Constantin Film.

Авторите

Кристина Лорeн е псевдоним, под който пишат дългогодишните приятелки Кристина Хобс и Лорeн Билингс. Първата им творба е публикувана през 2009 г. и оттогава те имат зад гърба си няколко бестселъра на New York Times и USA Today. Може да ги откриете онлайн на http://ChristinaLaurenBooks.com

Книгата излиза под това лого, запазена марка на издателство „Егмонт”. Уо е името на планетата-богиня Венера на езика на старите българи – символ на любовта и женското начало.

Advertisement

Посетете фейсбук страницата на #КнигиЗаЛюбов на адрес: facebook.com/romance.egmont

Continue Reading
Advertisement