Connect with us

Култура

Излиза „Световна война C-19“ от д-р Санджай Гупта

Avatar

Публикувано

на

WorldWarC 19 cover

Във вторник, 8 февруари, излиза „Световна война C-19“(изд. Обсидиан) – новата книга на главния медицински кореспондент на CNN д-р Санджай Гупта, известен на българските читатели с „Будният ум: Как да развиваме ума си на всяка възраст“ .

„Световна война C-19“ показва пандемията отвътре, и то на съвсем достъпен език – медицински специалист обяснява началото и развитието ѝ, както и ефектите ѝ върху обществото. Той разкрива историята в дълбочина чрез интервюта с тесни специалисти, прогнозира дългосрочните ѝ последствия и дава съвети как да се подготвим и да подсилим телата си, така че да се предпазим от тежко боледуване.

Човечеството трябва да се подготви за нова епоха, през която пандемиите ще бъдат по-често, а вероятно и по-опасно явление. Доктор Санджай Гупта, помогнал със своя опит и задълбочени познания на цяла Америка да премине през тежката криза, разказва откровено историята на пандемията, поставя важни въпроси, засягащи поведението и очакванията ни, поднася ерудирани отговори, споделя научна информация за новия вирус и предлага практични решения на различни наболели проблеми. „Световна война C–19“ е книга, изпълнена с надежда и оптимизъм. Тя ще ни направи по-силни и издръжливи, по-уверени в благоприятния изход, по-добри и по-човечни.

Continue Reading
Advertisement