Connect with us

Култура

Излиза „Убийства в Кингфишър Хил“от Софи Хана

Avatar

Публикувано

на

Представяме ви новата книга на издателство „ЕРА“ „Убийства в Кингфишър Хил“ от Софи Хана. Книгата излиза 25ти август.

Световноизвестната английска писателка, Софи Хана, спечелила доверието на наследниците на Агата Кристи за правото да вдъхва живот на нейните герои, отново излиза на литературната криминална сцена – точно навреме, за да отвори широко вратите за предстоящите септемврийски изненади по повод „100 години с историите на Агата Кристи.“

Еркюл Поаро пътува с луксозен пътнически автобус от Лондон до изключителното имение Кингфишър Хил. Призован е от Ричард Девънпорт, за да докаже, че годеницата му не е убила брат му Франк. Но има и едно странно условие – Поаро трябва да скрие истинската причина да е там от семейството на Девънпорт.

По време на пътуването, разтревожена жена всява смут, като настоява, че ако остане на мястото си, ще бъде убита. А когато Поаро пристига в дома на Девънпорт е открито тяло с бележка, която гласи: „Зае седалка забранена, сега шапката ти разбита е с ръжена!“ Каква е вероятността двете убийства и странният инцидент да са свързани? Поаро е притиснат от времето и трябва да открие истинския убиец, преди невинна жена да бъде осъдена.

Софи Хана продължава да вдъхва живот на най-известния детектив в света. Световноизвестната английска писателка, спечелила доверието на наследниците на Агата Кристи, отново създава изключително заплетена мистерия, която съдържа всички елементи на класическите истории на Първата дама на криминалния жанр.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement