Открийте ни и в

Tехнологии

Изтегли или обнови phyre от AppGallery и може да спечелиш Huawei P40 Pro

публикувано

на

Изтегли или обнови phyre от AppGallery и може да спечелиш Huawei P40 Pro 137

Дигиталният портфейл phyre и Huawei AppGallery дават възможност на новите си фенове да спечелят най-новия флагман на Huawei – P40 Pro, с атрактивна кампания

Започнете да управлявате свободно парите си с phyre от вашия Huawei смартфон. Управлението на личните финанси никога не е било по-достъпно за мобилните потребители. Удобният дигитален портфейл phyre предоставя възможност за безконтактни бързи плащания от вашия смартфон, дигитализиране на физически карти за лоялност към различи марки и магазини; изпращане на парични преводи към приятели мигновено и без такси; изпращане и получаване на преводи по IBAN; оптимизиране на разходите и други полезни функционалности за улеснение на ежедневието. phyre е сред най-популярните приложения от български потребители в бързо разрастващия се магазин на Huawei – AppGallery.

Бързото и лесно изтегляне или обновяване на приложението от Huawei AppGallery в периода 10.06.2020 до 17.06.2020 г. може да ви донесе и подарък – фотографското вдъхновение в тяло на смартфон – Huawei P40 Pro. Ако притежавате Huawei смартфон, но не сте използвали досега phyre, лесно и интуитивно можете да го изтеглите от магазина за приложения AppGallery и да се регистрирате в него. Така Huawei P40 Pro е все по-близо до вас. Също така, всеки потребител на phyre, който в този период обнови през AppGallery или работи с последната обновена версия на приложението, и го използва поне веднъж (например зареждане, разплащане), автоматично участва в играта.

Късметлията, който ще спечели Huawei P40 Pro, ще бъде определен на томболен принцип и обявен на 18.06.2020. Дигиталният портфейл phyre, развлекателните приложения от AppGallery и нов смартфон с най-добрата според TIPA и DxO Mark камера, са сигурна формула за незабравими летни преживявания, запечатани в невероятни снимки и видеа. Пълните условия за участие може да прочетете тук.

Реклама