Connect with us

Lifestyle

Изтънчен стил и споделена радост с MOËT ROSÉ IMPÉRIAL

Avatar

Публикувано

на

Chandon Rose Imperial Unfurlthetie StandASix Lifestyle Native middle

През 2015 г. откраднете момент, за да се насладите на поразителната енергия, която укрепва връзката ви с хората, които обичате! Moët & Chandon представя Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie, стилната лимитирана серия за Св. Валентин или за всеки ден, който ознаменува значимите моменти в живота, споделени с най-скъпите хора. Тази година знаковата черна панделка на Moët & Chandon се понася във въздуха, за да предложи вибрираща наздравица с  Moët Rosé Impérial и се разплита с ефирен полъх на елегантен стил.

Развържи панделката… и се отдай на бляскав момент в добра компания!

Черната панделка на Moët & Chandon украсява елегантно легендарните бутилки за шампанско от 1886 г., а през 2015 ще получи ново стилно измерение. Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie предлага модерен нов начин да се насладиш и споделиш прочутото Moët Rosé Impérial: елегантен момент със скъп човек, бляскав случай с нашите приятели или радостно събиране със семейството и любимите хора!

Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie се предлага в стилно овално куфарче, което се отваря по изключително изискан начин, за да разкрие бутилка Moët Rosé Impérial в комплект с елегантна стойка за тостове във формата на панделка. Стойката пресъздава панделката на Moët & Chandon като находчив и привличащ окото нов ритуал за сервиране, като придържа чашите за шампанско, които са с деликатно столче и без поставка.

Chandon_Rose Imperial_Unfurlthetie_StandASix Native-middle

С вибриращо розово и черно, съчетано с елегантни акценти от кожа, Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie олицетворява по идеален начин деликатните, но в същото време смели нюанси, въплътени в шампанското. Лимитираната серия се допълва от специално изработена луксозна книжка с информация за Moët Rosé Impérial.

Advertisement

Кампанията на Moët Rosé Impérial Unfurl the Tie включва шикозни визуални елементи от фотографа Илариа Орсини. Изображенията представят стойката за тостове във формата на панделка на фона на ярката обстановка на изискан бар в розово и черно, като ни показват трима приятели, които вдигат наздравица с Moët Rosé Impérial!

Moët Rosé Impérial е спонтанен и бляскав израз на стила на Moët & Chandon, стил, който се отличава с ярък плодов аромат, изкусителен вкус и елегантна зрялост. Отлежавало най-малко двадесет и един месеца в избите, Moët Rosé Impérial има искрящ розов цвят с кехлибарени оттенъци, а неговия омаен букет съчетава жизнени, интензивни  аромати на червени плодове, цветни нюанси на роза и лек оттенък на пипер. Изразителният вкус на  Moët Rosé Impérial съчетава интензивност и мекота: сочният отличителен и интензивен вкус на червени плодове, свежият и плътен вкус на праскова, комбинирани с лека свежа нотка на мента.

„Moët Rosé Impérial е ярък израз на стила на Moët & Chandon и създава незабравими усещания за сетивата,“ казва Арно дьо Сейнс, Международен директор по маркетинг и комуникации на Moët & Chandon. „Неговата искряща изтънченост го прави идеалният партньор за желаните моменти, прекарани с хората, които обичаме.“

M&C Rose Coffret RP ferme THD last-middle

Moët Rosé Impérial далеч не е шампанско, подходящо само за десерти – то се съчетава по изключителен начин с обикновени, наситени и цветни вкусове – ястия като  телешко карпачо със зехтин и млян черен пипер, рататуй от свежи зеленчуци или салата от червени летни плодове и листа от мента.

Наследството в създаването на Розе шампанското

Advertisement

Приказката за розето на Moët & Chandon започва още през 1794 г., годината на реколтата на 100-те бутилки розе, които Наполеон Бонапарт и неговата майка закупуват от Жан-Реми Моет през 1801 г. Тя продължава до 1878 г., годината на най-старата съществуваща бутилка шампанско розе на Moët & Chandon и ярък жив символ. И достига до 1997 г., датата, от която Moët Rosé Impérial се продава като шампанско без определена реколта (non-vintage) с етикета Rosé Impérial, като шампанските Grand Vintage Rosé все още се предлагат само от години със забележителна реколта.

Continue Reading
Advertisement