Открийте ни и в

Tехнологии

Изцяло новият Samsung Galaxy Tab S3 осигурява завладяващо изживяване и практична свързаност

публикувано

на

Изцяло новият Samsung Galaxy Tab S3 осигурява завладяващо изживяване и практична свързаност 149

Samsung Electronics представи новия Samsung Galaxy Tab S3 на специално събитие в България. Най-новият Galaxy таблет се отличава с елегантен дизайн, актуални мултимедийни функционалности и подобрен S Pen за първокласна производителност и забавление. Устройството ще бъде налично в големите търговски вериги и в мрежата на трите мобилни оператори от втората половина на месец април и ще се предлага в два цвята – черен  и сив.

“Samsung непрекъснато работи, за да предостави на хората иновативни продукти и услуги, които ще подобрят техният начин на живот“, каза Виктор Панайотов, продуктов мениджър „Мобилна дивизия“ към Samsung България. „Новият Galaxy Tab S3 използва напреднала технология, която доставя на потребителите повече производителност и гъвкавост за работа, вкъщи или в движение”.

Характерен Galaxy Дизайн

Минималистичният и стилен дизайн на Galaxy Tab S3 е постигнат с помощта на лъскави и подсилени стъклени панели и алуминиев корпус.

Таблетът е наличен в черен (за LTE модела) и сребрист (за Wi-Fi модела) цвят, за да отговори на изискания вкус на младото поколение, докато неговите аксесоари се предлагат в черно, бяло и зелено с матиран  завършек, допринасяйки за стилния външен вид на устройството.

Изцяло новият Samsung Galaxy Tab S3 осигурява завладяващо изживяване и практична свързаност 150

Първокласно аудио, видео и гейминг изживяване

Samsung оптимизира функциите за забавление на Galaxy Tab S3 с редица подобрения, въздействайки върху всеки един аспект – от аудио, видео и гейминг възможностите до новата усъвършенствана батерия и камери.

Таблетът разполага с 9.7-инчов Super AMOLED екран, mDNIe технология за оптимизация на изображенията, бърз и ефективен Qualcomm Snapdragon 820 процесор и 4GB RAM, позволявайки на потребителите да се наслаждават на HDR и 4K съдържание, когато са в движение. Galaxy Tab S3 поддържа бързо зареждане и предлага до 12 часа възпроизвеждане на видео. В допълнение, подобрените 13-мегапикселова основна и 5-мегапикселова предна камера гарантират ясни и ярки снимки.

Galaxy Tab S3 е първият таблет на Samsung, който се отличава с четири високоговорителя със сертификат от AKG by HARMAN за първокласно видео и аудио изживяване. Функцията Auto Rotate Stereo позволява на таблета автоматично да регулира звука в зависимост от това дали устройството е в хоризонтален или вертикален режим, създавайки по-точно и завършено аудио изживяване.

Galaxy Tab S3 включва Vulkan API за графика с най-високо качество и нов Game Launcher за подобрен потребителски интерфейс и персонализирано гейминг изживяване, както и режими, като Do Not Disturb, който осигурява гейминг забавление без прекъсване.

Подобрен S Pen

Galaxy Tab S3 се отличава и с характерния за Samsung стилус, S Pen, с който потребителите могат да бъдат по-продуктивни и креативни и да правят повече неща едновременно.

S Pen разполага с 0.7мм връх и повишена чувствителност, различаваща 4 096 нива на натиск. В допълнение, стилусът осигурява удобен и стабилен захват за по-естествено изживяване при писане.

Screen-off Memos, Samsung Notes и Air Command са само част от полезните функции на S Pen. Samsung Notes обединява функционалностите на четири приложения за бележки в едно, докато Air Command предлага удобен достъп до широка гама от инструменти, като Translate, Magnify, Glace и Smart Select, които позволяват на потребителите да създават, запазват и споделят собствени анимирани GIF файлове.

Потребителите могат да се възползват и от практичната функция PDF Annotation, която улеснява работата в движение, или да дадат воля на креативността си с различни артистични приложения като Recolor, ArtRage, Soundcamp, SketchBook на Autodesk и PEN.UP, глобална арт общност за Galaxy потребители.

Изцяло новият Samsung Galaxy Tab S3 осигурява завладяващо изживяване и практична свързаност 151

Практична свързаност

Galaxy Tab S3 поддържа приложението Samsung Flow, което позволява на потребителите лесно да преминават между различните устройства, да споделят съдържание и да синхронизират уведомленията си. С помощта на приложението, устройството може да бъде отключено със сканиране чрез сензора за пръстови отпечатъци.

Таблетът поддържа докинг клавиатура, без да се изисква отделно зареждане или свързване. В допълнение, USB Type-C съвместимостта предоставя по-удобна кабелна свързаност, както и по-бърз трансфер на данни.

Реклама