Connect with us

Tехнологии

Изцяло новият Samsung Galaxy Tab S3 осигурява завладяващо изживяване и практична свързаност

Avatar

Публикувано

на

Galaxy Tab S3 3

Samsung Electronics представи новия Samsung Galaxy Tab S3 на специално събитие в България. Най-новият Galaxy таблет се отличава с елегантен дизайн, актуални мултимедийни функционалности и подобрен S Pen за първокласна производителност и забавление. Устройството ще бъде налично в големите търговски вериги и в мрежата на трите мобилни оператори от втората половина на месец април и ще се предлага в два цвята – черен  и сив.

“Samsung непрекъснато работи, за да предостави на хората иновативни продукти и услуги, които ще подобрят техният начин на живот“, каза Виктор Панайотов, продуктов мениджър „Мобилна дивизия“ към Samsung България. „Новият Galaxy Tab S3 използва напреднала технология, която доставя на потребителите повече производителност и гъвкавост за работа, вкъщи или в движение”.

Характерен Galaxy Дизайн

Минималистичният и стилен дизайн на Galaxy Tab S3 е постигнат с помощта на лъскави и подсилени стъклени панели и алуминиев корпус.

Таблетът е наличен в черен (за LTE модела) и сребрист (за Wi-Fi модела) цвят, за да отговори на изискания вкус на младото поколение, докато неговите аксесоари се предлагат в черно, бяло и зелено с матиран  завършек, допринасяйки за стилния външен вид на устройството.

Galaxy tab s3 gaming

Първокласно аудио, видео и гейминг изживяване

Advertisement

Samsung оптимизира функциите за забавление на Galaxy Tab S3 с редица подобрения, въздействайки върху всеки един аспект – от аудио, видео и гейминг възможностите до новата усъвършенствана батерия и камери.

Таблетът разполага с 9.7-инчов Super AMOLED екран, mDNIe технология за оптимизация на изображенията, бърз и ефективен Qualcomm Snapdragon 820 процесор и 4GB RAM, позволявайки на потребителите да се наслаждават на HDR и 4K съдържание, когато са в движение. Galaxy Tab S3 поддържа бързо зареждане и предлага до 12 часа възпроизвеждане на видео. В допълнение, подобрените 13-мегапикселова основна и 5-мегапикселова предна камера гарантират ясни и ярки снимки.

Galaxy Tab S3 е първият таблет на Samsung, който се отличава с четири високоговорителя със сертификат от AKG by HARMAN за първокласно видео и аудио изживяване. Функцията Auto Rotate Stereo позволява на таблета автоматично да регулира звука в зависимост от това дали устройството е в хоризонтален или вертикален режим, създавайки по-точно и завършено аудио изживяване.

Galaxy Tab S3 включва Vulkan API за графика с най-високо качество и нов Game Launcher за подобрен потребителски интерфейс и персонализирано гейминг изживяване, както и режими, като Do Not Disturb, който осигурява гейминг забавление без прекъсване.

Подобрен S Pen

Advertisement

Galaxy Tab S3 се отличава и с характерния за Samsung стилус, S Pen, с който потребителите могат да бъдат по-продуктивни и креативни и да правят повече неща едновременно.

S Pen разполага с 0.7мм връх и повишена чувствителност, различаваща 4 096 нива на натиск. В допълнение, стилусът осигурява удобен и стабилен захват за по-естествено изживяване при писане.

Screen-off Memos, Samsung Notes и Air Command са само част от полезните функции на S Pen. Samsung Notes обединява функционалностите на четири приложения за бележки в едно, докато Air Command предлага удобен достъп до широка гама от инструменти, като Translate, Magnify, Glace и Smart Select, които позволяват на потребителите да създават, запазват и споделят собствени анимирани GIF файлове.

Потребителите могат да се възползват и от практичната функция PDF Annotation, която улеснява работата в движение, или да дадат воля на креативността си с различни артистични приложения като Recolor, ArtRage, Soundcamp, SketchBook на Autodesk и PEN.UP, глобална арт общност за Galaxy потребители.

Galaxy tab s3

Практична свързаност

Advertisement

Galaxy Tab S3 поддържа приложението Samsung Flow, което позволява на потребителите лесно да преминават между различните устройства, да споделят съдържание и да синхронизират уведомленията си. С помощта на приложението, устройството може да бъде отключено със сканиране чрез сензора за пръстови отпечатъци.

Таблетът поддържа докинг клавиатура, без да се изисква отделно зареждане или свързване. В допълнение, USB Type-C съвместимостта предоставя по-удобна кабелна свързаност, както и по-бърз трансфер на данни.

Continue Reading
Advertisement