Connect with us

Lifestyle

ИКЕА изтегля превантивно игра BLÅVINGAD

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

ИКЕА приканва всички потребители, които имат игра „риболов“ BLÅVINGAD, да преустановят нейната употреба поради евентуално нараняване при поглъщане на малки предмети, както и да се свържат с ИКЕА за възстановяване на пълната ѝ стойност.

Безопасността на потребителите представлява основен приоритет за ИКЕА. Ето защо компанията изтегля превантивно играта „риболов“ BLÅVINGAD поради възможност от нараняване при поглъщане на малки предмети. ИКЕА разработва продуктите си, като прилага строга програма за оценка на риска и тестването, за да се увери, че те са в съответствие с всички приложими закони и стандарти на пазарите, в които се продават.

Въпреки това до вниманието на компанията достигна, че малките нитове на играта може да се разхлабят, което евентуално би довело до опасност при поглъщане на малки предмети, особено за по-малките деца. Поради тази причина играта „риболов“ BLÅVINGAD се изтегля. До момента няма съобщени случаи на наранявания.

Играта може да бъде върната във всеки магазин на ИКЕА, където пълната сума за закупуването ѝ ще бъде възстановена. Не е необходимо представяне на касов бон.

Advertisement

ИКЕА благодари предварително на потребителите за тяхното разбиране.

Повече информация ще намерите на страницата www.IKEA.bg или на безплатния телефон на компанията 0800 45 800.

Continue Reading
Advertisement