Connect with us

Lifestyle

ИКЕА и LEGO представят BYGGLEK

Avatar

Публикувано

на

BYGGLEK 2

Силно убедени, че играта прави както дома, така и света по-добро място, ИКЕА и LEGO обединяват сили, за да създадат забавно решение за игри и съхранение наречено BYGGLEK.

Малчуганите и възрастните имат различна гледна точка, що се отнася до забавление и креативност у дома. Там, където възрастните изпитват нужда да организират, децата виждат стимул за творчество и развлечение. За тях, играта е най-интуитивният и мощен механизъм, чрез който се учат да взаимодействат с околния свят и чрез който започват да изграждат и разбират социалните връзки.

“Ние от ИКЕА вярваме в „силата“ на играта. Тя ни позволява да изследваме, експериментираме, да мечтаем и да откриваме. “ споделя Andreas Fredriksson, дизайнер в ИКЕА Швеция, „Там, където възрастните често виждат безпорядък, децата откриват стимулираща творческа среда. BYGGLEK ще помогне пропастта между тези два свята да бъде преодоляна. Важно е да отбележим, че колекцията BYGGLEK съвпада перфектно с други продукти на ИКЕА, което дава възможност творчеството на деца да се превърне в приятно и уникално украшение за дома.“

Зад създаването на тази колекция ИКЕА и LEGO си поставят за цел да премахнат бариерите, които ограничават играта в ежедневието, като същевременно създават практическо, но и забавно изживяване, на което децата и възрастните биха могли да се наслаждават заедно. BYGGLEK се състои от три кутии за съхранение и комплект от 201 разноцветни части. Всички те са приложими със съществуващи или бъдещи конструктори на компанията.

„BYGGLEK са нещо повече от кутии. В тях се преплита идеята за съхранение и за игра. Колекцията предоставя на семействата изцяло нова гама продукти, която помага да се създаде пространство за повече игра в ежедневието им – да подхранва креативността и да позволява на децата и възрастните да се забавляват заедно. Възможности за игра и създаване на нови истории – колекцията е свързана с безкрайни възможности, подобно на системата за игра в LEGO.“, заяви Rasmus Buch Løgstrup, дизайнер в LEGO Group.

Следете всичко около ИКЕА тук: Website , Facebook , YouTube и Instagram

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement