Connect with us

Lifestyle

ИКЕА каталог 2021 влиза в помощ на всеки дом

Avatar

Публикувано

на

1 1

снимка: ПР

ИКЕА каталог 2021 отбеляза своя 10-ти рожден ден в България. По тази причина той е под формата на специално издание, практически полезно за всяко домакинство: „Съветник за по-добър живот у дома“.

Животът е поредица от новости, обрати и важни решения. Понякога те идват неочаквано и изискват нов начин на мислене, нови переспективи, нови навици и решения. През последните месеци почти всеки е изправен пред търсене на алтернативни начини за извършване на ежедневните си задължения поради възникналата ситуация. А домът е основното място за всички тях- в него се пренесоха офисът, училището, детската градина, той стана център за ежедневната работа – от място за почивка и отмора до бизнес помещение за срещи и учене на нови уроци от училище. Така възникнаха нови нужди на домакинствата, свързани с обособяване на мини-кътове, специални интериорни решения и реорганизиране на домашното пространство.

Ето защо ИКЕА каталог 2021 идва на помощ със съвети за обновяване на дома и удовлетворяване на новите потребителски нужди. В него са събрани интелигентни съвети, свежи идеи и дизайнерски решения за всяко помещение в дома. Потребителите могат да намерят подходящото за тях интериорно предложение или DIY съвети за организиране на домашното пространство. Всички хитрини за по-добро ежедневие у дома са обвързани с някои от най-добрите продуктови предложения на ИКЕА, съчетани по практичен и функционален начин. „Съветникът“ споделя идеи за обзавеждане както на малки, така и на големи пространства с ограничен бюджет и време. Той показва на хората как всеки един кът у дома може да бъде оползотворен по нетрадиционен и творчески начин и да се превърне в мини офис помещение или място за учене на новите уроци.

„Животът у дома никога не е бил толкова важен, колкото е сега. Последните няколко месеца ни показаха, че нашият дом е нашата крепост. Ние от ИКЕА искаме да помогнем на хората в организирането на тази крепост по възможно най-добрия начин и затова предлагаме интериорни решения в типичния за нас шведски стил, предназначени както за големи, така и за малки пространства. Уютният дом може да бъде практичен и функционален и „съветникът“ ни ще го докаже.“, споделя Йоана Цонева, маркетинг мениджър на ИКЕА.

ИКЕА каталог 2021 също има за цел да вдъхнови хората да живеят по-здравословен и по-устойчив живот у дома. Ето защо той включва предложения, свързани със стратегията на шведския бранд да използва все повече рециклирани материали в производството на мебели и интериорни решения. В „Наръчника за по-добър живот у дома“ са предложени продукти, произведени от рециклирани пластмаса, дърво и памук. Те са вдъхновени от кръговата икономика и естествените материали за производство.

Advertisement

Нашият „Съветник” дава ценни идеи и в еко посоката: една малка стъпка, един нов полезен навик, една лампа от рециклирана пластмаса или един кран за пестене на вода са напълно достатъчни да подобрим живота у дома, но и на планетата. Ние в ИКЕА вярваме в това, ето защо сме подготвили продкти, изготвени от изцяло рециклирани материали, които да паснат в интериорния стил на всеки дом.“– казва още Йоана Цонева.

Юбилейният брой на каталога ще бъде наличен в магазините на ИКЕА, както и онлайн, на сайта www.ikea.bg/

 

Continue Reading
Advertisement