Connect with us

Lifestyle

Индира Радич избра за снимки новия BIAD PREMIUM CLUB

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Изключително популярната изпълнителка Индира Радич лично гостува в събота вечер  инкогнито на новия собстбеник на нощния клуб легенда BIAD Димитър Иванов. Звездата на Балканите и Света бе посрещната по червен килим и огромни букети с червени рози и първото синьо испанско вино в света.
За да обсъдят своите нови проекти двамата седнаха във вип зоната на клуба и под зоркото око на бдителна охрана.

„ Искам да снимам новия си клип в София, България за да почуствам енергията и хората,които ме зареждат всеки път, когато идвам. Искам да покажа емблематичните за София места, най-легендарния клуб, хотел,
черната роза Metanoa на Алекс Микова от която съм впечатлена. Мога спокойно да снимам в студиото ми в Белград, но ми се иска да избера България. Тук ми някак комфортно и уютно, сподели самата Индира.
Много ми се иска да снимам в лентата вашата Николета Лозанова и Маги Желязкова, както и Мистър България Георги Йовчев, добави Радич.

По време на срещата с г-н Димитър Иванов обсъдиха и бъдещи проекти, свързани с клубни участия и нови снимки.

„Повече от щастлив съм, че невероятната Индира Радич избра страната ни за снимките но новото си видео, още повече че света ще види малка и красива България.„ сподели Атанас Лазаров, инициатор на проекта.

Новото парче е дело на Ави Бенеди, а режисьор на видеото е Йордан Петков. Индира Радич съвсем скоро през март  ще се  качи на  2 хеликоптера и ще заснемем красива София, емблематичната катедрала Александър Невски, Витоша и Националния Дворец на културата.
Индира си тръгна с много слънчево настроение и пълна кошница с българска роза в деня на празника на България 3 март, допълват от Профайл.

Continue Reading
Advertisement