Connect with us

Общество

„Инспектор Валандер“ попада в свят, изпълнен с корупционни схеми, мистерии и маниаци в 3 сезон

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

“Инспектор Валандер“ продължава да разкрива заплетени случаи и в трети сезон на криминалния сериал от 8 февруари в 19,50 часа по Bulgaria ON AIR. Приключенията на необикновения инспектор, воден от интуицията си в разплитането и на най-невъзможните случаи в предишните два сезона, продължават. Валандер отново тръгва по петите на убийци и попада в свят, изпълнен с корупционни схеми, мистерии и маниаци.

Курт Валандер се мести в ново жилище заедно със своята приятелка, но съвсем скоро щастието им е осуетено от мистериозен скелет в градината им. Инспекторът се впуска да разреши поредния, но не и последния си случай. Валандер попада отново в студен и чужд свят на полицейско наблюдение и лъжи – озовава се в заплетена мрежа от корупция, в която не може да се довери на никого.

В професионалното му портфолио продължават да се трупат на пръв поглед неразкриваеми убийства. Валандер тръгва по петите на убийци в Латвия, след това криминалните хроники го изпращат да хване престъпник, който ликвидира жертвите си по религиозни причини и ако не го спре, ще убие отново.

Сюжетът в трети сезон пише сценаристът Питър Харнес. Действията се развиват в Латвия и Швеция. Към актьорския екип се присъединява Марк Хедфилд като полицай Стефан Линдеман, а актрисата Ребека Стейтън се превъплъщава в нов герой – Кристина.

Advertisement

Как ще се прави Валандер с поредното предизвикателство в живота си – гледайте “Инспектор Валандер“, всеки делник в 19,50 часа от 8 февруари по Bulgaria ON AIR.

Continue Reading
Advertisement