Connect with us

Музика

Италианският гений на акустичната китара за първи път в България!

Avatar

Публикувано

на

LUCA 1280 720

Международната обстановка принуждава организаторите на концерта на Лука Стриканьоли да отложат срещата му с българските фенове за 10 март 2022, а мястото остава същото – SOFIA LIVE CLUB!

Лука е единственият, който умее да свири на 5 китари едновременно, като използва дори и краката си. При това го прави с очарователна, широка италианска усмивка.

Легендарният Стенли Джордан подчертава, че Стриканьолиразшири метода fingerstyle до невероятния fingerfootstyle„!

Лука е роден през 1991 година в град Варезе и започва да свири още на 10, след което печели няколко конкурса за инструменталисти в Италия, с което привлича вниманието на американския китарен лейбъл CandyRat Records.

Както често се случва в съвременния свят, освен с авторските си композиции, китаристът печели огромно внимание и с нетрадиционните си версии на големи рок и поп хитове.

Advertisement

Милиони са гледали в YouTube изумителното майсторство на Лука Стиканьоли и да се надяваме, че българската публика най-после ще има възможност да го види и на живо в Sofia Live Club на 10 март 2022.

Билетите ще важат без допълнителна заверка за новата дата на концерта, но ако тя не ви е удобна, можете да върнете своя билет на мястото, където сте го закупили в системите на www.Eventim.bg и www.EpayGo.bg и да получите парите си обратно.

ВНИМАНИЕ – билети могат да бъдат върнати от 19 февруари (петък) до 01 юни тази година!

На същите места се продават и билети за 10 март 2022.

ВАЖНО – за закупените билети от системата на EpayGo и EasyPay:

Advertisement
  • Закупени онлайн билети се възстановяват по банковата карта, от която е направено плащането, САМО при заявка от платеца, като е необходимо да се посочи имейла, с който е извършено плащането на office@epaygo.bg
  • Закупени на каса билети се възстановяват САМО на касата, на която е направено плащането, като се възстановява сумата на целия паричен превод.
Continue Reading
Advertisement