Connect with us

Lifestyle

И в Кърджали ще има Кино Арена 

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

От веригата планират 4 нови кино комплекса с общо 28 зали до края на годината

Жителите на Кърджали и региона ще могат да гледат любимите си кино заглавия в зали с най-модерно обзавеждане и озвучаване. Новите зали са част от изпълнението на Програмата за модернизация Арена 2.0 и ще бъдат разположени в Ритейл Парк Кърджали. Ритейл паркът, който заработи през 2022 г., бързо се превърна в атрактивна търговска дестинация за региона. Разположен върху терен от над 30 декара, той е с разгърната застроена площ на сградите над 9000 кв. м.

Програмата предвижда до края на годината да отворят врати Кино Арена Добрич, Кино Арена Plovdiv Plaza, както и ново Кино Арена Запад в Мега Мол София.

“Залите в новите кина ще са оборудвани с най-модерните кожени риклайнери (разтегателни фотьойли), за да осигурим на зрителите уют, комфорт и усещане, близко до частна прожекция.”, сподели Стефан Минчев, управител на кино веригата.

Advertisement

Наред с инвестициите в откриването на новите зали, Кино Арена поетапно реновира залите си в The Mall в София, Panorama Mall Pleven , Гранд Мол Варна, Mall Markovo Tepe в Пловдив и Кино Арена Смолян.

“Ковид пандемията в голяма степен пренареди приоритетите на зрителите при избор на кино салони. За да отговорим на потребителското търсене, в новите локации ще има по-малко седалки и повече пространство. Избрахме кожени риклайнери от най-ново поколение, които осигуряват не само максимален комфорт, но и позволяват поддържане на най-високо ниво на чистота.”, сподели Стефан Минчев.

Continue Reading
Advertisement