Connect with us

Lifestyle

И лъвовете подкрепиха Кобрата

Avatar

Публикувано

на

Nacionalen Otbor Cobra Truck

И Националният отбор по футбол заедно с целия треньорски щаб и ръководството на Национален стадион “Васил Левски” подкрепиха Кубрат Пулев с групова снимка пред камиона-носител на посланията на българите към Кобрата. Футболистите излязоха специално от закритата си тренировка, за да пожелаят успех на българския шампион.
Утре “най-големият фен” на Кобрата ще продължи да събира посланията на всички българи на ремаркето си пред главния вход на Националния стадион. След като стотици вече написаха думите си за късмет, в петък в инициативата лично ще се включат и председателят на СОС и Инициативния комитет за кандидатурата на София за европейска столица на спорта – Елен Герджиков, членове на Инициативния комитет, спортисти и популярни личности. Заедно с тях върху ремаркето ще пишат и ученици от спортно училище “Ген. Владимир Стойчев”, чиито възпитаници са Кубрат и Тервел Пулеви.
В деня на решаващия двубой – събота, камионът ще обикаля София като нетрадиционен движещ се билборд, за да допринесе за повдигането на духа и създаването на положителна атмосфера преди мача.

Хиляди послания към Кобрата бяха събрани и под мотото #СТебСмеКобра. Инициативата можете да проследите тук.

Continue Reading
Advertisement