Connect with us

Lifestyle

Йоана Буковска и Калин Врачански в „Смяна на местата“ по БНТ 2

Avatar

Публикувано

на

JOANA B 130121

снимка: ПР

Тази сряда, водещата на предаването „Смяна на местата“, Даниела Серданова, ще посрещне в студиото едни от любимите български актьори – Йоана Буковска-Давидова и Калин Врачански. Те ще разкажат за своето запознанство, за спецификата на актьорската професия и своите нови проекти.

Гледайте предаването „Смяна на местата“ в сряда (13 януари 2021 г.), от 21:30 ч, по БНТ 2.

„Смяна на местата“ е седмично предаване, което всяка сряда разказва за човешките отношения и социалното развитие. Фокусът на предаването е начинът, по който социалната и културна промяна се проявява в отношенията между хората, а водещ и автор на предаването е психологът и фамилен психотерапевт Даниела Серданова.

В основната рубрика водещата на предаването кани различни двойки гости, които имат история на отношения, като се поставя единия гост на мястото на другия и през погледа на единия се откриват различните неща от опита на другия. По този начин запознава зрителя с различни истории, представени през житейските им съдби.

Advertisement

В рубриката „Цената на успеха“ гости са успешни личности. С тях се проследява техния път на развитие, какво им е помогнало да стигнат до там, където са в момента и какво ги мотивира да продължават да вървят напред.

В рубрика „Детето на фокус“ посветена на детското развитие в контекста на семейната и социална среда, акцентът е върху отношенията между детето и неговите родители.

Continue Reading
Advertisement