Connect with us

Музика

Йоана Драгнева представи „Усмихни се!“

Avatar

Публикувано

на

joanna1

Йоанна Драгнева (Йоанна Дарк) приключи снимките на най-новото си видео „Усмихни се”. Песента е със свежо, цветно звучене и носи слънчева усмивка точно преди Коледа. Още с появата си парчето впечатлява феновете с мощен клубен саунд и парти бийт.

Йоанна Драгнева е добре позната на българската публика. Изпълнителката е известна с работата си с Deep Zone Project и парчето DJ Take Me Away, с което се яви и на конкурса Евровизия.

Новото видео е режисирано от Кирил Божилов – Кико. Музиката е дело на Крум Георгиев и Ясен Козев, а текстът е на Донка Василева (Дони). Основната подкрепа е осигурена от Xylitol. Производителите на полезните дъвки без аспартам застават зад Йоанна заради позитивните внушения на новия й проект.

Традиционно Йоанна залага на предизвикателен стайлинг. Визията този път е подчинена изцяло на дизайнерската линия на H&M.

Към този момент Йоанна не издава подробности за това кога и къде ще бъде официалното представяне на парчето. Съвсем скоро обаче, феновете ще разберат любопитни подробности около предстоящото събитие. Дали Йоана ще издава нов албум ще научим от самата нея, когато моментът за това настъпи. Дотогава имаме повод за много усмивки с превръщащата се в хит песен на чаровната изпълнителка.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement