Connect with us

Музика

Йоанна Драгнева в подкрепа на деца аутисти

Avatar

Публикувано

на

Usmihni se Studio 5 18.03.2015

Usmihni se Studio 5_18.03.2015Чаровната певица Йоанна Драгнева е едно от лицата на кампанията за Информираност за Аутизма. Концертът й в синьо на 18 март от 18:30 ч в Studio 5 е част от социално-музикалния й проект „Усмихни се”, който тя реализира съвместно с фондация „Стъпка за невидимите деца на България”. Целта на кампанията и артистите, които я подкрепят е със средствата на изкуството да се информира обществото за децата аутисти и да се съберат средства за изграждане на обучителен център в София за създаване на мотивация у деца с аутизъм.

Проектът на Йоанна „Усмихни се” освен концерта на 18 март включва и заснемането на 12 фотосесии с 12 известни личности съвместно с деца с аутизъм. Кадрите и тяхното послание ще се разпространят в интернет, медии, билбордове, както и чрез специален календар в навечерието на Коледа.

Концертът на 18 март в Studio 5 е с „вход свободен” и ще бъде изцяло акустичен, „unplugged” вариант. На сцената заедно с Йоанна Драгнева ще бъдат музикантите:  Мери Мердинян – вокали, Станислав Арабаджиев – пиано, Стойчо Стоянов – китара, Лазар Бенов – перкусии. Специални гости на събитието се очаква да бъдат и лицата на кампанията за Информираност за Аутизма: Део, Елена Петрова, Дидо от Д2, София, Калин Терзийски, Александър Кадиев, Деси Стоянова и Ненчо Балабанов. Освен музикална част, програмата ще включва кратък презентационен филм за дейността на фондация „Стъпка за невидимите деца на България”, както и представяне на първите реализирани фотосесии.

Дизайнът на концерта ще е решен изцяло в синьо като част от „сините” концерти, които реализира фондацията.

Continue Reading
Advertisement