Connect with us

Кино

Йоанна Драгнева се превърна в Спящата красавица

Avatar

Публикувано

на

J. Dragneva i N. Balabanov Dublaj 7to djudje

След успеха на последната си песен „Усмихни се” неуморната Йоанна Драгнева се „гмурна” в поредното си предизвикателство – приказна трансформация в ролята на Принцеса Розa в забавната анимация „Седмото джудже”. Премиерата на филма, подходящ както за малки, така и за големи е на 8 май. В него Йоанна Драгнева дублира персонажа на една истинска Спяща красавица, успявайки по невероятен начин да предаде с гласа си нейните емоции. Кулминацията на ролята й е нежният дует „Вярвам аз в любовта” на Принцеса Розa (Йоанна Драгнева) и Принц Джак (Ненчо Балабанов).

Не за първи път Йоанна Драгнева дублира роли в кино и телевизионния ефир. Чрез гласа й оживяват герои като Джинджър в сериала „Ever after high”, Аманда в „Доктор Пространствени Джинси”, Джейд и Вайпър в „Приключенията на Джеки Чан”, тя изпълнява песните на Дороти в „Легендата за ОЗ: Завръщането на Дороти”, „Новите приключения на Том и Джери”, дублира герои в игралните сериали „Блогът” и „Различно еднакви” и др.

[media-credit name=“Седмото джудже, снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]15[/media-credit]

Освен Йоанна Драгнева, в хитовата анимация „Седмото джудже” ще чуем гласовете на още много любими български звезди като Ненчо Балабанов, Милена Маркова – Маца, Атанас Сребрев, Георги Спасов, Петър Калчев, Георги Николов, Светломир Радев, Христо Бонин, Борис Кашев, Георги Стоянов, Камен Асенов, Николай Йовин и др.

От 8-ми май в кината ви очаква един страхотен семеен филм – забавна смесица от най-добрите класически приказки за малки и големи. Повече за „Седмото джудже” ще намерите в сайта на разпространителите Про Филмс.

Научете още за Йоанна Драгнева от профила й в Top Artists Agency.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement