Connect with us

Кино

Какво да гледаме в HBO Max през декември

Avatar

Публикувано

на

maxresdefault 1 jpg

Сред акцентите в празничния месец са блокбастърът Морбиус с Джаред Лето и филм-изненада, който ще бъде наличен на 16 декември. Ще гледаме и Сирано с Питър Динклидж както и европейски заглавия, аплодирани от критиката, като Бенедета на Пол Верховен, Киара на Джонас Киприано и Влюбеният Айфел. Сред класиките, които стават част от платформата са Мария Антоанета с Кирстен Дънст, емблематичната любовна история Мръсни танци и Съдба на куртизантка.

При сериалите идват нови сезони на Клюкарката, финалът на трилогията Тъмните му материи и DC сериалът за супергерои Прокълнат патрул. Любителите на каталожните сериали ще могат да гледат всички сезони на Опасни улици. Документалистиката предлага истински пир за любителите на жанра с поредицата Брансън, посветена на милиардера-предприемач Ричард Брансън, както и поредицата на Итън Хоук Последните филмови звезди, проследяваща любовната история на актьорите Джоан Удуърд и Пол Нюман.

При документалните филми се отличават Пелоси идва с гръм и трясък за оттеглилия се лидер на Демократичната партия – Нанси Пелоси и Игра на тайни – документален филм за уебсайта Football Leaks, който разкри сенчести сделки и системни незаконни действия във футболната индустрия през 2015 г., довело до разследвания на суперзвезди, големи клубове и президента на ФИФА. Другото спортно документално заглавие е поредицата в четири части за Шакил О‘Нийл – Шак, която последява живота на един от най-емблематичните герои на баскетбола.

https://www.youtube.com/watch?v=ph3h7CLAvtE&authuser=1

Advertisement

И на финал – на 10 декември ще бъде достъпен епизодът, заснет в България на реалити поредицата Кухня без отпадъци, в който шеф Филип Захариев запознава водещия Диего с устойчивата местна кухня и с някои от родните традиции.

Continue Reading
Advertisement