Connect with us

Tехнологии

Какво да очаква автомобилната индустрия на изложение Automotive Expo Sofia?

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

От 15 до 17 юни в Интер Експо Център отваря врати българският международен бизнес формат, подкрепен от световния бранд Automechanika 

Българското изложение, посветено на автомобилния афтърмаркет, авточасти, аксесоари, обслужване и консумативи Automotive Expo Sofia ще се проведе от 15 до 17 юни. Второто издание ще събере водещи брандове в Интер Експо Център и ще превърне София в притегателна точка за всеки представител на бранша от региона на Балканите и Източна Европа.

Огромно признание за организаторите от Интер Експо Център е, че Automotive Expo Sofia отново ще бъде подкрепен от Automechanika – водещият световен бранд за автотехнически изложения и най-успешната търговска марка на Messe Frankfurt. Благодарение на това от 15 до 17 юни страната ни ще заеме важно място в международния изложбен календар, в сектора на автомобилните афтърмаркет, поддръжка и иновации.

Бизнес платформата Automotive Expo Sofia ще събере в столицата български и чуждестранни производители, дистрибутори, иноватори и вносители в сферите на авточастите и компонентите, сервизното оборудване, консумативите за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, оборудване за електромобили, дигитални решения, тунинг, музикални и системи за сигурност, управление на автопарка, франчайз концепции и други. В първото издание на изложението през 2018г. бяха представени 190 бранда от 27 държави.

Advertisement

Едно място – много предимства

„Възможностите за едновременно надграждане на бизнеса и откриване на решения, превръщат Automotive Expo Sofia в притегателен формат за много икономически браншове“, коментират организаторите. Данните сочат, че първото издание е привлякло интереса на собственици и служители на автосервизи, дистрибутори и търговци от различни сфери, собственици на логистични и складови бази, компании и производители на различни компоненти и детайли.

През тази година организаторите насочват усилия към развитието на модела и надграждането му така, че изложението да се превърне в максимално комплексно събитие, носещо оптимална полза на всеки присъстващ. „Отговорността пред бранша е изключително висока. Само у нас в сектор „Търговия; ремонт на автомобили и мотоциклети“, по данни на НСИ, заетите са над 480 000 души“, споделят организаторите. Затова в концепцията на Automotive Expo Sofia заляга детайлният подход и поддържането на тясна комуникация със сектора.

Много възможности на едно място – тази екосистема ни осигуряват единствено бизнес изложенията. През призмата на динамичната действителност, това ще превърна Automotive Expo Sofia 2023 в ценно събитие от 15 до 17 юни за всеки, обвързан с бранша на атомобилния афтърмаркет, ремонта и автоконсумативите.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement