Открийте ни и в

Lifestyle

Какво не бива да забравяте за поддръжката и прането на килими

MIKA

публикувано

на

Какво не бива да забравяте за поддръжката и прането на килими 26

Обикновено килимите са една от най-пренебрегваните части от обзавеждането на дома. Като, че ли сме свикнали да насочваме вниманието си върху останалата част от интериора и това автоматично ни пречи да погледнем с бистър поглед над подовите настилки и това дали не се нужаят от спешна нужда от почистване. Ако трябва да бъдем откровени тази част от обзавеждането е една от най-важните, особено ако в дома си имате деца.

Не забравяйте, че малчуганите обичат да прекарват много време на земята, окато се забалвляват с всички онези играчки, които сте имподсигурили. Ако поовата ви настилки бъде зле поддържана, то това, до известна степен, застрашава тяхното здраве. Време е да помислим разумно над ситуацията, да се въоръжим с нерви, време и търпение и да отдадвм заслужено внимание на всички онези килими и мокети, които успяват по нестандартен и уникален начин да нанесат завършващите щрихи на цялостното обзавеждане.

Правило ли ви е някога впечатление как подсъзнателно, без дори да се замисляте, определяте един дом, в който стъпвате за пръв път, като отрицателен. Това ваше мнение и оценка не се дължи на самото обзавеждане, а на чистотата там и какво е нейното ниво. Ние ви съветваме навреме да се замислите за тези основни проблеми, тъй като те са от ключова важност за това как ще се чувствате в бъдеще на мястото, което наричате свой дом.

Поддържането на подовите настилки допринася за това жилището ви да изглежда много по-красиво и приветливо и, разбира се, здравословно за цялото семейство.

Колко често е необхоимо да изпираме килимите у дома

Това, смятане, е един от основните въпроси, които вълнуват масовия потребител и особено онези от нас, които са силно привързани към подовите си настилки и за нищо на света не искат да се разелят с тяхното присъствие, кактото им да им коства това. Ние разбираме напълно привързаността на човек към обзавеждането. Има хора – домошари, които обикват всяка една вещ, която ги заобикаля, и това още повече не им позволява един ден да я захвърлят просто ей така, без да са положили нужните грижи за нейното възстановяване.

Що се отнася до това колко често е необходимо да изпираме подовите настилки, то истината е, че отговор на този въпрос няма как да ви бъде даден. Всичко е абсолютно относително и зависи от това колко членно е семейството ви, имате ли домашни любимци, има ли деца в дома си, колко време прекарвате в него.

Независимо от това, то в един момент, така или иначе, ще ви се наложи да подложите подовите настилки на почистване. За препоръчване е а се обърнете към специализирана фирма, тъй като по този начин ще си спестите не просто време и средства, но и не по-малко нерви.

Препоръчваме ви да се свържете със специализирана фирма, която от дълго време е на пазара и е успяла да се утвърди. Ние ви предлагаме да разгледате услугите на PraneKilimi.bg. Гарантираме ви, че ще останете доволни от препоръката ни. Наяваме се да сме ви били наистина ползени и много скоро да превърнете дома си в още по-приветливо и уютно място за живеене.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Lifestyle

260 тона агнешко и близо 5 млн. яйца от български производители за празниците в Lidl

MIKA

публикувано

на

от

260 тона агнешко и близо 5 млн. яйца от български производители за празниците в Lidl 27

снимка: ПР

Родни производители ще осигурят 260 тона българско агнешко и близо 5 млн. яйца за празниците в магазините на Lidl в цялата страна. Български са и основните продукти за празничната великденска трапеза, които веригата предлага – и прясно изпечени, и опаковани козунаци, свежи плодове и зеленчуци и богат избор от автентични вкусове от цялата страна.

Тази година агнешкото месо в Lidl e от 8 български региона – Търговище, Шумен, Разград, Русе, Силистра, Пловдив, Кърджали и Сливен. То се предлага в удобна семейна опаковка (приблизително 2 кг.) и е единственото у нас със сертификат от световния лидер в контрола на хранителни продукти SGS. В допълнение месото е опаковано в защитна атмосфера, което го запазва чисто и свежо.

Изцяло български, по традиционна рецепта, са и плетените 3 вида козунаци от „Фурната на Lidl“ – класически, със стафиди и с орехов пълнеж, както и мини козуначета със стафиди. Опакованите също са от местни производители, като тази година веригата ще предложи и козунак без никакви консерванти и с пълнеж от стафиди на собствената марка „Родна стряха“.

Специално за Великден веригата ще осигури и близо 5 млн. яйца от български ферми, както и български яйца, обогатени със селен, а за вечно бързащите ще има и вече боядисани – готови за трапезата.

Над 30 са българските плодове и зеленчуци, които веригата предлага за празниците. Клиентите могат да открият всичко необходимо за приготвянето на традиционната великденска салата с роден вкус – къдрава салата, пресен лук и чесън, пресни подправки, краставици. Свежите сезонни зеленчуци са от регионите на Ботевград, Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, Сливен и Варна.

Предложенията на Lidl се допълват и от разнообразие от автентични български вкусове от „Родна стряха“ – голяма част от които и на специална празнична цена. Сред тях са фини точени кори за домашна баница, доказаната класика при мезетата – горнооряховски суджук и филе Елена, а за наздраве за всеки вкус – розе, бяло и червено вино, три класически предложения от Тракийската низина.

С всяко от празничните предложения Лидл България подкрепя българските производители. Още от стъпването си на пазара през 2010 г. компанията работи активно с родните фермери и производители, като броят им непрекъснато нараства и към момента надхвърля 260.

Продължете понататък

Lifestyle

Coca-Cola разкрива нов и свеж външен вид

MIKA

публикувано

на

от

Coca-Cola разкрива нов и свеж външен вид 28

Компанията Кока-Кола обяви новия дизайн на търговската марка Coca-Cola, която включва напитките Coca-Cola и Coca-Cola Без Захар. Новият облик на напитките е изчистен, но същевременно актуален и свеж. Част от новия дизайн на Coca-Cola е визуалната метафора за повдигане на духа, която се изразява чрез гордото издигане на логото на Coca-Cola до горната част на етикета.

В основата на новия външен вид на Coca-Cola, разбира се, остава оригиналният и общопризнат за марката червен цвят, който вече се е превърнал в символ за автентичен и освежаващ Coca-Cola вкус. Освен това, оттук нататък, визиите на Coca-Cola Original Taste и Coca-Cola Без Захар ще се различават драстично. Червен фон с бял шрифт ще остане основната визия на Coca-Cola Original Taste, а червен фон с черен шрифт ще привлича погледите на потребителите към новата визия на Coca-Cola Без Захар.

Начало на новия и свеж дизайн ще даде Coca-Cola Без Захар, която също така дебютира с нов, освежаващ вкус, който още повече се доближава до този на емблематичната Coca-Cola Original Taste. Останалите новости във визията на Coca-Cola Без Захар включват и изместване на надписа „Без захар“ точно под логoто Coca-Cola и обозначение на опаковката с надпис „Рециклирай ме“, което приканва потребителите след консумиране на напитката, да рециклират нейната опаковка.

Лансирането на новите дизайн и освежаваща рецепта на Coca-Cola Без Захар се съчетават с предстояща рекламна кампания. Кампанията „Най-добрата Coca-Cola досега?“ има за цел да прикани към разговори потребителите. Тя ще подтикне феновете на Coca-Cola да опитат новия вкус преди да вземат решения дали това е „Най-добрата Coca-Cola досега“. На пръв поглед обикновен въпрос, който всъщност предизвиква много други: Ами ако за някои потребители новата Coca-Cola Без Захар наистина е най-добрата Coca-Cola досега? Този въпрос ще бъде изследван чрез телевизионни и дигитални реклами, призовавайки всички фенове на марката да се присъединят към разговора в социалните медии, като преди това опитат новия вкус, разбира се. Кампанията е създадена в партньорство с Mercado McCann.

Новият вкус, дизайн и кампания за Coca-Cola Без Захар вече стартираха в Европа и Латинска Америка. Новата Coca-Cola Без Захар започна поетапно навлизане на пазара и в България от началото на април. Останалата част от еволюцията на дизайна на търговската марка ще се разпространи в световен мащаб през 2021 г.

Продължете понататък
Излезе „Лес тъмен“ от Никол Краус, определен от критиката като блестящо постижение 39
Културапреди 2 седмици

Излезе „Лес тъмен“ от Никол Краус, определен от критиката като блестящо постижение

Скандал, който свали правителство 40
Кинопреди 2 седмици

Скандал, който свали правителство

Нова книга изд. ЕРА - "Сапфиреният залив" от Холи Мартин 41
Културапреди 2 седмици

Нова книга изд. ЕРА – “Сапфиреният залив” от Холи Мартин

Популярни актьори се предизвикват със спортни постижения в подкрепа на българското образование 42
Lifestyleпреди 2 седмици

Популярни актьори се предизвикват със спортни постижения в подкрепа на българското образование

„Тити рисува букви“, втора част на първата книга-помагало за деца с дислексия 43
Културапреди 2 седмици

„Тити рисува букви“, втора част на първата книга-помагало за деца с дислексия

БГ родители създадоха рецепти за балансирано хранене за своите деца в инициативата на Нестле България 44
Lifestyleпреди 2 седмици

БГ родители създадоха рецепти за балансирано хранене за своите деца в инициативата на Нестле България

Премиери на „Случаят Пипилоти Мист“ и „Машините са кучки“ на Здрава Каменова и Гергана Димитрова 45
Обществопреди 2 седмици

Премиери на „Случаят Пипилоти Мист“ и „Машините са кучки“ на Здрава Каменова и Гергана Димитрова

„Добро момче. Умерено нежно” – пъстър калейдоскоп на живота в първите два романа на Галин Никифоров 46
Литературапреди 2 седмици

„Добро момче. Умерено нежно” – пъстър калейдоскоп на живота в първите два романа на Галин Никифоров

Премиерният японски сериал „Ангели в бяло“ - от 11 април по Bulgaria ON AIR 47
Телевизияпреди 2 седмици

Премиерният японски сериал „Ангели в бяло“ – от 11 април по Bulgaria ON AIR

CMTEN разкри "Music Box" 48
Премиерапреди 2 седмици

CMTEN разкри “Music Box”

Горещо