Connect with us

Tехнологии

Какво представи Lenovo на CES 2021?

Avatar

Публикувано

на

За да отговори на нуждите на потребителите си по подобаващ начин, новите продукти в портфолиото на Lenovo са по-интелигентни и иновативни от всякога

По време на тазгодишното издание на CES 2021, Lenovo™ разкри своите предложения за технологични иновации, които да подобрят потребителското изживяване значително. Това е и причината компанията с гордост да представи новите си устройства, фокусирани изцяло върху потребителите. Едно от тях е най-тънкият ThinkPad създаван някога – ThinkPad ™ X1 Titanium Yoga ™. От своя страна и новият ThinkPad X12 Detachable ще съчетава характеристиките на високопроизводителен лаптоп с гъвкавостта на 12.3-инчов таблет. ThinkBook™ Plus Gen 2 i, ThinkBook 13x i, ThinkBook 14p Gen 2 и ThinkBook 16p Gen 2 са другите предложения в този сегмент от Lenovo. Създадени не само за работа, но и за свободното време, те се очакват с най-новите софтуерни актуализации на Lenovo Vantage, който допълнително персонализира потребителското изживяване.

Днес по-важно от всякога е потребителите да разполагат с мощно, но компактно и удобно устройство, което да бъде лесно за използване от всички членове на семейството. Ето защо Lenovo създаде Lenovo Tab P11. Със зашеметяващ 2К дисплей, таблетът ще е съвместим и с аксесоари като допълнителна клавиатура и Lenovo Precision Pen 2, които да улеснят работата с него. Освен тях, новият продукт ще поддържа и Microsoft Office приложения и Kids Space от Google, което да помага на малките деца да учат и да се забавляват.

За любителите на гейминга Lenovo Legion ™ представя нови лаптопи и аксесоари, които ще предоставят следващо поколение производителност. С помощта на изкуствения интелект новите продукти в портфолиото на технологичния гигант ще направят гейминг преживяването още по-завладяващо на първите 16-инчови QHD 165Hz лаптопи за игри в света – новите Lenovo Legion 7 и Lenovo Legion 5 Pro.

Промяната на работното място от офиса в дома се превърна в новата нормална среда, което донесе на потребителите нови предизвикателства. За да отговори на тях, Lenovo представи новите монитори от серия Lenovo L с IPS панели, които включват Lenovo L24i-30 и Lenovo L27e-30. На новите ThinkPad X1 Carbon и X1 Yoga, Dolby Voice ще осигури изключително добра връзка за конферентни разговори, използвайки пространствена аудио технология, която ще разделя гласовете и подобрява разпознаването им. Потребителите ще бъдат приятно изненадани и от новите Smart Dock решения.

Advertisement

Когато всички са у дома и споделят една и съща Wi-Fi мрежа е по-важно от всякога да има и надеждна 4G/LTE и 5G връзка, за да даде възможност за светкавично бърза реакция при нужда. Новият 14-инчов Lenovo IdeaPad ™ 5G, представен на тазгодишното издание на CES, ще бъде един от първите лаптопи, предоставяйки 5G свързаност и мобилност на достъпни цени. Широкообхватното портфолио на Х1 от Lenovo ще включва още и подобрените ThinkPad X1 Carbon и ThinkPad X1 Yoga, които се присъединяват към ослепителния ThinkPad X1 Fold и свръхлекия ThinkPad X1 Nano, за да завършат цялостното портфолио ThinkPad X1, готово за 5G.

Освен тях, Lenovo обяви и много вълнуващи иновации, които да повишат производителността по време на работа. От персонализирани виртуални дисплеи до AR работни процеси и 3D визуализации, новите смарт очила ThinkReality ™ A3 ще бъдат цялостно решение, предлагащо интелигентна трансформация в бизнеса и предоставяне на по-интелигентни технологии на повече хора. В допълнение, съвместно с NECPC, Lenovo представи и два нови стилни продукта – ултрамобилният LAVIE MINI и лекият 13-инчов лаптоп LAVIE Pro Mobile с най-новите процесори на Intel.

Традиционно иновациите винаги са се фокусирали върху нови, непредлагани до този момент идеи, но това се променя през 2020 година. Потребителите търсят промени във вече съществуващите технологии, за да им помогнат да подобрят начина си на живот, работа и обучение. Затова и Lenovo има възможността да им ги предостави.

Continue Reading
Advertisement