Connect with us

Lifestyle

Как се промени „моето скъпо дневниче“ в 21 век

Avatar

Публикувано

на

1 1

Помните ли как като малки всяка вечер отваряхме малко тефтерче и в него описвахме всичко, което ни се е случило през деня и после го заключвахме с катинарче,  за да съхраним тайните си от целия свят? То беше най-добрия ни приятел. Е, днес това е отживелица. В 21 век „мое скъпо дневниче“ придоби друг смисъл.

В света на новите технологии, целия ни свят се събира в устройство наречено смартфон. То не просто пази нашите тайни, но и има много други функции. Чрез него организираме деня си, контактуваме с близки, приятели и колеги, в него пазим албумите си със снимки от ежедневните ни приключения.  Изразът „лично пространство“ се замени с „личен профил“, до който имаме достъп чрез онлайн връзката си. Всеки от нас обича да споделя в него своите моменти на щастие – пътешествията си, времето навън с приятели, вечерите в къщи с любимия човек. Всичко това става посредством снимките, които си правим с нашия портативен телефон.

Поради тези причини, ние избираме марката и характеристиките му много внимателно. Но коя е характеристиката, на която най-много се държи? Най-важна е камерата, защото именно в нея е разковничето за красивото селфи, пейзаж или шантаво видео.

5

Водещия технологичен бранд ASUS създаде за нас смартфон , чието мото е „Създаден за фотография“! ASUS ZenFone 3 е с 16 MP камера и четириосев оптичен стабилизатор (OIS), който засича и неутрализира движенията на ръката ви, за да предотврати размазването на кадъра. Освен това притежава нещо, което другите смартфони нямат – ексклузивна технология за автофокус TriTech. Резултатът е – ясен фокус само за 0,03 секунди в разнообразни условия и всякакви сценарии.

Е, какво ще кажете? Искате ли да бъдете „звездата“ в онлайн пространството, отличавайки се с най-добрите снимки? Ако отговорът е да – Zenфи-райте се с новия смартфон на ASUS “ZenFone3”.

Advertisement

GMC9087 Edit Edit

Continue Reading
Advertisement