Connect with us

Lifestyle

Калин Вельов пее с бразилската звезда Джулия Мартин

Avatar

Публикувано

на

Калин Вельов Джулия Мартин

13Атрактивната певица Джулия Мартин, част от новия бразилски проект на Калин Вельов, ще нагорещи атмосферата в столичния клуб Ла Кубанита на 13 януари, по време на Charity La Cubanita Fashion Show с тоалети от последната колекция на дизайнерката Милена Вельова.

Топмоделите на Хай Левъл ще дефилират с ексклузивните вечерни рокли и ежедневни тоалети, които бяха показани за първи път на най-голямото модно изложение в Париж Прет-а-порте – Сезон пролет/ лято 2015. Това са ръчно плетени плажни рокли, парти и коктейлни дамски облекла, както и абитуриентска мода.
Специални гости на събитието – освен братът на Милена и Джулия, ще бъдат и популярните певци Искрен Пецов и Владо Димов.
Те ще подкрепят благотворителната кауза на събитието със звездна томбола, за да помогнат за лечението на 10-годишната Боряна Дикова, болна от рак на яйчниците. В събитието ще се включи и завърналата се от международна сцена певица Галияна Арсова – освен с глас тя ще подкрепи благородната инициатива с подаръци от популярни наши спортисти и шоумени.
Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/391113777724069/?ref_dashboard_filter=upcoming&sid_reminder=5171616889012486144
Continue Reading
Advertisement