Открийте ни и в

Lifestyle

Калин Врачански поддържа форма с веган концентрата Regulatpro® Bio

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Преди старта на есента на здравословен презареждащ уикенд в подножието на Пирин фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл представи пред журналисти революционния продукт за оптимизиране на имунната система, веган концентратът Регулатпро. Г-жа Теодора Петрова, основател и управляващ партньор на Ведра Интернешънъл, разказа за мисията на компанията и за всеки от продуктите в портфолиото й. Д-р Диана Милушева, член на Борда на директорите на Ведра Интернешънъл, разясни действието на продукта Регулатпро.

Актьорът Калин Врачански, известен с любовта си към екстремните спортове и бойните изкуства, сподели своите лични впечатления от биоактивния концентрат. Актьорът пристигна на събитието в Пирин веднага след премиерата на новото си представление „Няма ток за електрическия стол“ в Пловдив.  Звездата от киното и малкия екран призна, че приема Регулатпро от лятото, за да засили нивата на енергия и имунната си система преди старта на есента и новия театрален сезон.

„Ежедневието ми е адски натоварено, освен репетициите в театъра, записите и всички професионални ангажименти, и спортувам активно. Ролите ми в театъра са много динамични, изискващи сериозна физическа подготовка. Преди старта на есента и новия театрален сезон имах нужда от по-високи нива енергия и от засилване на имунната система. Още през лятото моите приятели от клуба по таекуондо, с които тренираме заедно, ми споделиха за продукта Регулатпро Био. Разбрах, че професионални спортисти го пият и ми допадна, че продуктът е от природата. И най-вече ме впечатли, че дава енергия. Приемам го от края на юли, два пъти дневно по 10 ml, като се старая да спазвам определен режим  – сутрин  и вечер, преди сън – винаги на гладно“, сподели Калин Врачански.

„През последните няколко седмици имах двойни репетиции всеки ден – сутрин и вечер, за премиерата на новото представление „Няма ток за електрическия стол“ в Пловдив. Преди премиера е винаги уморително. Затова след консултация със специалист, увеличих дозата на концентрата. Тонусът и енергията, които идват чрез него са изненадващи. Много прилича на вълшебното биле от комиксите на Астерикс и Обеликс, от което се получава супер сила. Приливът на енергия идва още веднага след приема сутрин и продължава през целия ден. Не усещам умора независимо колко изтощителна е програмата ми. Дори концентрацията ми се подобри, което ми помага в справянето с текстовете, репетициите и тренировките. Най-интересното е, че независимо колко часа спя, се събуждам зареден с енергия и желание за действие. Ще продължа да го приемам и ще го предложа на моите колеги в театъра, защото смятам, че помага за тонуса и формата. Дори чувствам, че дишам по-дълбоко “, каза актьорът.

Регулатпро е висок клас немски продукт, получен чрез патентования революционен процес на „каскадна ферментация”. Добавката енергизира всяка клетка в тялото, като увеличава енергийните нива и оптимизира имунната система. Био концентратът влияе по изключително благотворен начин на всички жизнени процеси в тялото и на способността му да се „саморегулира”. Само в еднократната доза от 10 ml от продукта са събрани най-ценните съставки, равняващи се на полезното действие на общо шест килограма прецизно селектирани свежи плодове, зеленчуци и ядки. Предлага се в два варианта: Регулатпро® Метаболик и Регулатпро® Био.

Често преходите между сезоните са свързани с трудността на тялото да се адаптира към новите метеорологични условия. С настъпването на есента се променят температурите, съответно се променя и дишането в резултат на намаляващата двигателна активност заради застудяването, което води и до спад на порциите кислород в организма. С Регулатпро® Био енергичността и здравето през есента и през цялата година са постижими.

Регулатпро® Био възстановява жизнеността и здравето на тялото, осигурява детоксикацията на организма, регулира алкално-киселинното  равновесие  и ускорява метаболизма. Съдържа активни биоелементи за ензимния синтез, подпомагайки организма да замести липсващите или да възстанови нефункциониращите ензими. По този начин сe гарантира балансирането на ензимно обусловените процеси – метаболизъм, детоксикация и възстановяване. Концентратът е създаден като 100% органичен веган продукт без добавена захар, консерванти, оцветители, алкохол, глутен. Поради изцяло натуралния си състав и благоприятно въздействие, Регулатпро® Био може да се приема от бременни, бебета, деца и възрастни без ограничение на възрастта.

Продуктът можете да намерите в аптеките. За повече информация посетете:  www.regulat.bg

Мисията на Ведра Интернешънъл на българския пазар е пациентите да имат достъп до най-иновативните, безвредни и ефикасни методи и продукти за лечение. Продукти, които оздравяват, без да разболяват, и подобряват качеството на живот.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама BECA

Lifestyle

ВУЗФ обяви прием в най-новата си магистратура по финансов и здравен мениджмънт

MIKA

публикувано

на

от

снимка: ПР

Начело на новата магистратура застава проф. д-р Григор Димитров, член на УС на НЗОК и директор „Осигурителни отношения“ в БСК

В пика на пандемията от COVID-19, Висшето училище по застраховане и финанси, което винаги е създавало и предлагало най-актуалните, търсени и необходими на бизнеса специалности, и този път сложи началото на нова много навременна и нужна програма. През академичната 2020/2021 година ВУЗФ стартира магистърската програма “Финансов мениджмънт на социалните и здравни системи”.

Завършилите студенти ще притежават умения и компетенции за анализ на социалноосигурителните и здравни системи, така необходими днес. Учебният план е специално създаден, за да може да отговори на нуждите на международните тенденции за реформи в осигурителните системи.

Част от специализираните дисциплини са “Управление на социалното осигуряване”, “Иновации и предприемачество в социалните системи”, “Организация и финансиране на здравна система”, “Превенция срещу злоупотреби и измами в социалното и здравно осигуряване”, които да отговарят на световните тенденции за структурна и организационна реформа в осигурителните системи и др.

Сред водещите лектори и инициатор за създаването на програмата е проф. д-р Григор Димитров, преподавател във ВУЗФ, доктор по икономика, експерт по проблемите на пенсионното и здравното осигуряване, трудовите и индустриалните отношения и управление на човешките ресурси. Той е и главен директор “Осигурителни отношения” в Българската стопанска камара и член на Надзорния съвет на НЗОК.

Лектори в програмата са доказани експерти в областта на социалното и здравното осигуряване, сред които настоящият директор на НЗОК проф. Петко Салчев, бившият здравен министър д-р Илко Семерджиев, бившият социален министър и управител на НОИ проф. д-р Йордан Христосков и проф. д-р Златица Петрова.

Стартът на новата програма е част от стремежа на ВУЗФ да създаде ключови експерти в системите на социалното и здравно осигуряване на национално и регионално равнище.

Кандидатите, които искат да се запишат за обучение в магистърската програма на университета за пролетния семестър на учебната 2020/2021, могат да кандидатстват онлайн до края февруари на сайта на ВУЗФ – vuzf.bg.

ВУЗФ предлага възможност за изцяло онлайн кандидатстване и индивидуална консултация за всеки кандидат-студент, който има необходимост от допълнителна информация или насока. Консултацията може да се проведе и онлайн в удобен ден и час за кандидат-студента чрез записване на е-mail: marketing@vuzf.bg или на телефон 02/40 15 807, 0888 443 096.

Продължете понататък

Lifestyle

Wizz Air стартира нов летен маршрут от Бургас

MIKA

публикувано

на

от

снимка: ПР

Wizz Air, най-бързо развиващата се и най-зелената авиокомпания в Европа**, пуска нов летен маршрут от Бургас до Вроцлав. Стартирайки от 19 юни 2021 г., най-новата услуга на WIZZ ще се извършва 1 път седмично, събота, предоставяйки на клиентите удобен график за посещение на красивата полска дестинация. Местата по маршрута са вече в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com и чрез мобилното приложение на авиокомпанията на цени от само 77.99 лв.*

Предвид необичайната епидемична обстановка, пускането на тази нова услуги е поредното доказателство за силната ангажираност на авиокомпанията към българския пазар, към развитието на местния туризъм, както и към осигуряване на още по-достъпни и безопасни възможности за пътуване на местните пътници.

Най-новата дестинация в българската мрежа на Wizz Air – Вроцлав, е известна със своята красива средновековна архитектура и десетки исторически забележителности. Това е най-големият град в Западна Полша и един от най-очарователните. Много от сградите в стария град на Вроцлав са боядисани с ярки цветове, които отразяват младежкия и креативен дух на дестинацията и могат да развеселят всеки дори в най-мрачния ден. Но живата архитектура на Вроцлав не е единствената причина да се смята, че градът е осеян с някаква магия, тъй като освен от хората той е населен и с гноми! Над 300 малки статуи на джуджета са разпръснати из целия град и непрекъснато се появяват още. Малките творения са се утвърдили като местен символ на свободата и намирането им се е превърнало в туристическа атракция и забавна игра в стила на Pokemon Go.

Когато и да решат да летят до Вроцлав или която и да е друга дестинация от мрежата на Wizz Air, авиокомпанията любезно напомня на пътниците да се запознаят със строгите здравни и хигиенни мерки, въведени от превозвача за защита на пътниците и екипажа. Докато HEPA филтрите на всички самолети на Wizz Air вече филтрират 99.97% от вирусите и бактериите във въздуха, новите протоколи на компанията съдържат мерки за физическа дистанция, осигуряват ултра чиста среда на борда и ограничават всякакви ненужни социални контакти, така че пътниците на WIZZ да се чувстват уверени, че пътуват безопасно до желаната дестинация.

За допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на пътниците да добавят WIZZ Flex към резервацията си. По този начин пътниците ще могат да променят датата на пътуването си или дестинацията, както и да отменят полета си, до 3 часа преди заминаване без такса и да получат незабавно 100% от първоначалната цена на билета в WIZZ акаунта си.

МаршрутДниСтартова датаЦени от*
Бургас – Вроцлавсъбота19 юни 2021 г.77.99 лв.

Андраш Радо, мениджър за корпоративни комуникации на Wizz Air, каза: „Въпреки че пътуванията в момента са ограничени от националните и международни разпоредби, за Wizz Air България е ключов пазар и екипът ни е посветен на развитието на българската ни мрежа, като спазваме всички национални здравни мерки. Днес с удоволствие добавяме нов летен маршрут към бургаската ни мрежа, като същевременно се придържаме към най-високите здравни стандарти чрез нашите санитарни протоколи. Уверени сме, че супер атрактивните ни тарифи и страхотната мрежа на Wizz Air ще допринесат за разрастването на българския туристически сектор през най-силния сезон – летния. Нашите засилени мерки за безопасност пък ще осигурят възможно най-санитарните условия на борда на най-зелената флотилия в Европа.“

Продължете понататък

Горещо