Открийте ни и в

Музика

Камен Донев излиза на сцената на Празници на изкуствата Аполония

Avatar

публикувано

на

Камен Донев излиза на сцената на Празници на изкуствата Аполония 141

На 29 август актьорът Камен Донев излиза на сцената на Амфитеатъра в Созопол с Тъжни песни. Публиката ще чуе фолклорна музика в изпълнение на Камен Донев, Ангел Демирев, Петър Миланов, Кирил Добрев, Нели Андреева, Димитър Тишев и др.

 Ако ви е любопитно как би звучала песен на Бионсе или Нина Симон в изпълнение на Горан Брегович, няма как да пропуснете новия проект BalkanSoul. На 30 август, в Амфитеатър Аполония, един от най-добрите балкански духови оркестри Карандила и една от най-ярките млади певици Рут Колева ще представят в нови аранжименти и джаз импровизации на най-големите световни фънк/поп/джаз хитове.

Преди двадесет години дует Авеню участва в созополските празници. В началото на 2015 дуетът записа новата си песен Безвремие, която прозвуча по всички радиостанции и оглави класацията на БГ Радио. Боби Иванчев и Заки Соколов за пръв път организират концертно турне в страната, в което ще участват и финалисти известни телевизионни музикални формати. Ще гостуват на Аполония на 31 август.

След големия успех на Acoustic Beatles Project, създателите му отново ще отдадат почит към легендарната ливърпулска четворка на 3 септември в Амфитеатър Аполония.Акустично свирене и нови аранжименти са само част от изненадите, които музикантите са подготвили. Славчо Николов ще е не само китарист, но и певец. Венко Поромански ще свири на барабани, Дони е вокал, бас китара и пиано, а Коцето-Калки ще комбинира пеенето и китарата с флейта. Специални гости на квартета са Кирил Маричков и Иван Лечев.

Група Акага ще си партнира с младите от Funky Miracle на 5 септември. Любопитен факт е, че за първи път Акага, която залага на стилове като фюжън-джаз, фънк и реге ще представи, заедно с изпълнителя на хип-хоп Ицо Хазарта, Маймуни и други негови хитове.

Реклама