Connect with us

Общество

„Канбе стратегът“ – от 5 януари по Bulgaria ON AIR

Avatar

Публикувано

на

BOA kanbe

снимка: PR

Историческата драма „Канбе стратегът“ разказва историята на великия воин Канбе, живял в бурните времена на феодална Япония – от 5 януари по Bulgaria ON AIR в 20,40 часа. Всеки делник в премиерния за България сериал зрителите ще могат да проследят съдбата на военния талант Канбе – заплетена с интриги, предателство, но ославена с победи.

Канбе (Юничи Окада) е любимият стратег на тримата най-известни военачалници във феодална Япония. Роден е през 1546 година като най-големият син на главен васал в Западна Япония. Една съдбовна среща предопределя съдбата на Канбе, който едва 30-годишен заема своето място в историята като най-добрият стратег, съществувал някога. Пътят на воина се чертае във времената на възход и падение на владетеля Ода Нобунага (Йосуке Егучи) – известен като обединителя на Япония, и царуването на Тойотоми Хидейоши, който последвал делото на Нобунага.

Изявява се като един от най-добрите военни стратези – решава да използва интелигентността като оръжие вместо копия и мечове, и постига невиждан успех. В продължение на 50 битки Канбе не претърпява нито едно поражение. Неговите победи на бойното поле помагат на Хидейоши да управлява Япония.

Курода Канбе е изигран от звездата Юничи Окада – награждаван е от японската филмова академия за актьорската си игра, освен това е и популяренпевец от джей поп групата V6. Участие в сериала взема и друг любим азиатски актьор, поет и певец Йосуке Егучи – във филмографията му присъстват редица японски филми.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement