Открийте ни и в

Lifestyle

Картички за рожден ден – защо ги подаряваме

Avatar

публикувано

на

Картички за рожден ден - защо ги подаряваме 141

В днешно време изпращането на съобщение за рожден ден във Facebook или Viber може да изглежда по-лесен вариант от изпращането на физически поздравителна картичка на любимия човек, но като им изпратите онлайн съобщение, вие неволно пропускате за какво става въпрос в съобщението.

Да, все повече от нас започват да разчитат на технологиите в ежедневието си и ги използват, за да общуват редовно с другите. Това обаче не трябва да означава, че трябва да изпратите на членовете на вашето семейство или приятели безлична електронна картичка.

Персонализираната картичка за рожден ден е прекрасно допълнение към подарък (или самостоятелно признание за рождения им ден). Персонализацията е това, което липсва в онлайн съобщението. Без значение какво казва вашият онлайн пост, той просто няма да съвпада с това, което бихте могли да напишете в картичката.

Физическа картичка също показва, че сте отделили време и усилия, за да излезете и да я изберете и закупите. Това действие е много по-удачно в сравнение с простото изпращане на съобщение от телефон – което може да изглежда така, сякаш сте забравили за рождения ден, докато не ви бъде напомнено за него.

Дори ако ви напомнят за рождения ден на вашия приятел с известие от Facebook, трябва да опитате да поднесете по оригинален начин своите пожелания. Когато купувате картичка, това показва, че сте мислили за този отделен човек, като обръщате внимание на стила и съобщението в нея. С толкова много различни стилове на разположение, непременно ще има такъв, който да им подхожда най-много.

Откъде да се сдобием с картички с пожелания

По всяко време бихте могли да посетите онлайн каталога с поздравителни картички за рождени дни в PozdraviMe.com, където има пълен набор от уникални картички с пожелания за всеки човек, имащ рожден ден.

Сантиментален подарък сам по себе си, оригиналните картички за рожден ден на жена или мъж могат да бъдат запазени и разглеждани години наред. Превъзхождайки времето, можете да погледнете картичка от починали роднини или от хора, които вече не са в живота ви. А защо да не използвате картичка с пожелание за всеки имен ден на своите близки и познати, това също би бил уникален жест от ваша страна!

Сладък символ на всеки рожден ден, който имате, и ще бъде жалко да не отвърнете на жеста, когато дойде време за специалния ден на този любим за вас човек. Често приемаме близките за даденост и съжаляваме за броя на физическите предмети, които имаме от тях, за да ги запомним – именно там може да влезе тази поздравителна картичка.

Да, съобщение във Facebook, Twitter, Instagram, Viber може да остане завинаги във вашата времева линия, но наистина ли е знак, че сте отделили време да си спомните рождения ден? Дори ако това е дълго съобщение, изпълнено с емотикони, то просто не съвпада с радостта, която получавате от прочитането на посланието, което сте отделили време да напишете.

Facebook и другите онлайн съобщения може да са добър вариант за хора, които са далеч от вас или не са ви толкова близки, но все пак ви е грижа за тях и искате да ги поздравите. Ако предстои рожден ден на любим човек, започнете да мислите за поръчка на картичка за рожден ден.

Реклама