Connect with us

Кино

Киносъбитието „Аватар: Природата на водата“ е вече в кината

Avatar

Публикувано

на

Уникална галапремиера в София ознаменува завръщането ни на Пандора

От 15 декември, продължилото повече от десетилетие очакване приключи – киносъбитието Аватар: Природата на водата е вече в кината. Ненадминатият визионер Джеймс Камерън успява за пореден път да надскочи себе си и подарява на зрителите едно уникално и незабравимо киноизживяване, надхвърлящо дори и революционния първи филм от 2009 г., с който завинаги промени света на киното и представите ни за качествено и зрелищно забавление.

Изключителната възможност да бъдат сред първите, завърнали се на Пандора, получиха редица фенове, специални гости и родни звезди, които присъстваха на достойната за пищността и мащабите на Аватар: Природата на водата, бляскава галапремиера, която се проведе вчера, 14 декември, в IMAX залата на Cinema City в Mall of Sofia. Два живи аватара, дошли специално от Пандора, тематичен бар с оригинални напитки с джин от Hendrick’s и иновативен кетъринг, вдъхновени от богатото биоразнообразие на извънземната луна, специален кът, подготвен от глобалния партньор на филма NYX Cosmetics, както и фотобудка, която пренасяше гостите директно в света на Аватар, направих събитието наистина запомнящо и незабравимо, подготвяйки всички за предстоящото зрелищното киноизживяване.

Определено Аватар: Природата на водата е визуален спектакъл, какъвто не сме виждали досега на екран, а заедно с това, той предлага и много истинска и емоционална история за семейство, което се опитва да оцелее. Повече за естеството на филма научаваме лично от Джеймс Камерън и звездите Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Кейт Уинслет, Стивън Ланг и Клиф Къртис, които в специално видео зад кулисите „Завръщане на Пандора“ разкриват впечатленията си за амбициозната и вълнуваща продукция.

Advertisement

Действието на Аватар: Природата на водата ни отвежда десет години след събитията в първия филм – Джейк живее щастливо заедно с Нейтири и техните деца, но когато стара заплаха се завръща на Пандора, двамата са принудени да напуснат дома си и да се отправят към различни региони на изобилстващата от живот луна и да търсят помощта на други на‘ви племена. Неприятностите обаче ги следват по петите. Аватар: Природата на водата е разказ за трагедиите, които преживяват Джейк Съли и Нейтири и битките, които водят, за да останат живи и да запазят семейството си заедно.

Режисьор е Джеймс Камерън (Пришълците, Бездната, Терминатор 2, Титаник, Аватар), който е и сценарист заедно с Джош Фридман (Война на световете). В ролите са Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Стивън Ланг, Клиф Къртис, Джоел Дейвид Мур, К. К. Х. Паундър, Еди Фалко, Джемейн Клемент, Джовани Рибизи, Мишел Йео и Кейт Уинслет. Продуценти са Джеймс Камерън и Джон Ландау.

Моментът настъпи! Пандора ни очаква с Аватар: Природата на водата – само в кината на 3D, HFR 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия.

Continue Reading
Advertisement