Connect with us

Култура

Кланът Отисън и тяхната империя от тюркоаз по Viasat Explore от 20 април

Avatar

Публикувано

на

Viasat Explore Turquois Fever rings

снимка: Viasat Explore

На север от Лас Вегас има истинско съкровище. Безпощадната пустиня може и да не изглежда като идеалното място да удариш джакпота, но под безплодната почва лежат милиони.

Въпросът е да знаеш как да ги изкопаеш! В продължение на над 60 години и три поколения, сем. Отисън копаят най-търсеният тюркоаз в света. Viasat Explore представя нов завладяващ сериал в шест части „Треска за тюркоаз“ на 20 април от 22:45 часа, който проследява клана Отисън, докато се борят с враждебни условия, за да открият съкровищата, заровени в пустинята на Невада.  

В централата си в Тонопа, Невада, Отисън се борят с горещи дни и мразовити нощи, детонират експлозиви на опасни склонове и се мъчат да измъкнат достатъчно от търсения камък от пустинята. „Треска за тюркоаз“ следва семейството, докато те се опитват да се справят с огромните изскавания на международните купувачи и да задържат бизнеса си в играта за идното четвърто поколение. Това е диво приключение по тънката и опасна линия между провала и успеха!

Advertisement

„Треска за тюркоаз“ дебютира по Viasat Explore на 20 април от 22:45 часа с повторение в четвъртък от 23:30 часа и в събота от 20:15 часа.

Очаквайте експлозии, драма, опасности, сълзи, бизнес сделки, смях и любов в едно сплотено семейство, което рискува живота си, за да придобие това безценно съкровище, а тук се запознайте с главните герои:

Дона Отисън

Дона, матриархът на семейството, е спойката, която държи клана Отисън заедно. Тя работи в тясно сътрудничество с племениците си Тони, Трентън, Лейн и Тристан, както и със зетовете си, Дани и Томи. Въпреки, че се занимава предимно с бизнес частта, Дона никога не се колебае да се присъдини към мъжете, когато копаят, нито пък да си изцапа ръцете.

Дани Отисън

Advertisement

Като второ поколение миньор, Дани е научил всичко, което знае за бизнеса от покойния си баща, Лин Отисън. Той продължава да поддържа традицията, като обучава синовете си Лейн и Тристан, на всичко, което баща му го е научил за добиването на тюркоаз. Експерт в областта, Дани притежава разрешителното за добив за Ройстън заедно с брат си Томи и снаха си, Дона.

Viasat Explore Turquoise Fever LEAD

снимка: Viasat Explore

Томи Отисън

Въпреки, че не роден в Тонопа, Невада, както брат си Дани, Томи е прекарал по-голямата част от живота си в добив на тюркоаз заедно с баща си, Лин Отисън. Той е предал натрупаното познание на всичките си десет деца, особено големите си синова Тони и Трентън, които се обръщат към него за съвет. Томи е изключително умел в рязането и полирането на камъни.

Тони Отисън

Advertisement

Тони е трето поколение миньор, който има няколко обекта заедно с брат си Трентън. Научил е занаята от баща си, Томи. Когато става дума за бизнес, той е систематичен и е отговорен за задвижването на цялото колело. От набелязването на терен до полирането на тюркоазените камъни, той е изключително умел в занаята си.

Емили Отисън

Емили се впуска в бизнеса с тюркоаз ентусиазирано, след брака си с Тони Отисън. Подобно на съпруга си, тя е натоварена с множество отговорности по отношение на семейството, включително продажбата на тюркоаза, управлението на профилите в социалните мрежи, а дори понякога се присъединява към Тони и Трентън в работата им. Изгубила първия си съпруг в следствие на заболяване от рак, за нея сигурността по време на работа е от първостепенно значение.

Трентън Отисън

Трентън разделя времето си между дома си в Лас Вегас и изолирани терени, които изследва заедно с барт си Тони. Трентън добре знае какво значи здрава работа и от физическа гледна точка е изключителен миньор. Има инстинкт за правилните места и живее всеки ден с нюх и удоволствие. Трентън винаги намира окуражителни думи за брат си, когато Тони се тревожи за бизнеса.

Advertisement

Джакел Отисън

Съпругата на Трентън, Джакел, често помага на Емили – в семейния онлайн бизнес и в управлението на профилите в социалните мрежи. С опита си в модната индустрия, Джакел се старае да държи цялото семейство Отисън информирано за най-новите тенденции и стилове в непрекъснато променящата се индустрия с бижута.

Тристан Отисън

Трето поколение миньор и най-малкият син на Дани Отисън, Тристан, и брат му Лейн бързо навлизат в занаята с тюркоаз. Наскоро братята започват сами да ръководят първия си парцел, като въвеждат уникално нововъведение в семейния бизнес. Мислител по характер, Тристан е човекът от семейството, който най-много се интересува от историята на тюркоаза и науката, която обяснява произхода му. Женен е за Ани и имат малко момченце.

Лейн Отисън

Advertisement

По-големият брат на Тристан, Лейн, приема семейния бизнес с много емоция. Той поема всичко, касаещо добиването на тюркоаз, което му е по силите, от баща си, чичо си и братовчедите си. След като им дават разрешително да правят взривове, Лейн, прекарва повече от времето си в разработване на общия им терен заедно с Тристан. Лейн винаги остава оптимист и се опитва да насърчава и останалите, дори когато нямат късмет.

Viasat Explore представя новият сериал в шест части „Треска за тюркоаз“ на 20 април от 22:45 часа с повторение в четвъртък от 23:30 часа и в събота от 20:15 часа.

Continue Reading
Advertisement