Открийте ни и в

Компании

Клиентите на Мтел получават безплатен трафик към Viber и свалят безплатно стикери

Avatar

публикувано

на

Клиентите на Мтел получават безплатен трафик към Viber и свалят безплатно стикери 141

1-ви ноември, в продължение на 3 месеца, клиентите на Мтел ще имат преференциалната възможност да получат безплатен 30 дневен пробен период за 3 GB мобилен трафик до Viber, както и да свалят напълно безплатно над 350 пакета със стикери във водещото чат-приложение по време на тримесечни период на съвместната промоция. Така телекомът и ползваното от над 606 милиона души приложение разширяват партньорството, което започнаха в края на 2014 година. Новината бе обявена на пресконференция в София от Райна Андонова, мениджър „Мобилни услуги и бизнес партньорство“ в Мтел и Атанас Райков, генерален мениджър на Viber за Централна и Източна Европа.

Хиляди клиенти на Мтел ползват Viber всеки ден. Мобилният трафик от мрежата на Мтел към Viber пък е над 9 TB на месец.

„За нас е радост и привилегия да имаме ексклузивно партньорство с едно от най-ползваните приложения за комуникация в световен мащаб. Съвместните проекти с Viber утвърждават желанието и амбицията ни да бъдем водещ телеком на пазара, като предлагаме най-добрите услуги на клиентите си“, заяви Райна Андонова. „Настоящото ни сътрудничество ще позволи на клиентите ни да имат достъп до над 7000 стикери на Viber безплатно в рамките на три месеца, като след това те ще останат техни за постоянно“, допълни тя.

[media-credit name=“Атанас Райков, генерален мениджър на Viber за Централна и Източна Европа“ align=“alignnone“ width=“1024″]Atanas Raykov, generalen manager na Viber za Centralna i Iztochna Evropa[/media-credit]

“Това е първо по рода си партньорство, което ще предостави на милионите ни потребители в България възможността да използват до 3 GB мобилен интернет към Viber в мобилната мрежа на Мтел напълно безплатно чрез активирането на Viber екстрата към избран от тях Мтел тарифен план. Като добавим и разширения безплатен достъп до над 350 пакета с Viber стикери за всички клиенти на Мтел, ние създаваме една наистина атрактивна оферта, която превръща Мтел в безспорно най-добрата мрежата за ползване на Viber в България”, сподели Атанас Райков.

Между 1-ви ноември и 31-ви януари клиентите на Мтел ще имат възможност да тестват безплатно за 30 дни допълнителния пакет Екстра Viber към избран от тях тарифен план на Мтел. Така те ще получат 3 GB мобилен Интернет към Viber и 100 MB към други дестинации. Включените в момента 2GB безплатен интернет трафик към мобилното приложение във всички планове Мтел безкрай ще продължат да бъдат активни и занапред.

[media-credit name=’Райна Андонова, мениджър „Мобилни услуги и бизнес партньорство“ в Мтел’ align=“aligncenter“ width=“681″]Rayna Andonova, magaer Mobilni uslugi i biznes partnyorstvo v Mtel[/media-credit]

Освен дигиталните продукти, Мтел ще осигури и физически стикери на Viber за всеки потребител, който закупи новия смартфон LG L Bello 2 в промоционалната кампания на телекома, която започва на 1-ви ноември. Клиентите ще могат да ги залепят на смартфона си, чантата или на друг аксесоар, който използват.

В допълнение към партньорството Мтел ще подпомогне инициативата на Viber „MY CITY, MY VIBE”, която кани художници и творчески умове да създадат оригинални стикери, вдъхновени от любимия си международен град. Авторите се насърчават да представят три оригинални проекта, които изваждат на показ положителните вибрации и ярката индивидуалност на любимия им град.

Продължете понататък
Реклама