Connect with us

Музика

Клуб *Mixtape 5* празнува 6-тия си рожден ден с 2-дневно парти на 3 и 4 февруари!

Avatar

Публикувано

на

Poster M5 6th Birthday

На рожден ден като на рожден ден.  2, 3,4, 5, 6 – всички тези цифри значат само 1!

На 3 и 4 февруари  празнуваме 6-тия рожден ден на клуб *Mixtape 5* с музикалната игра на сезона, а вие…на колко години се научихте, че играта е най-бързият начин за учене?

За тези 6 години любимият клуб непрестанно се учеше и се превърна във водещ фактор  в играта на българската музикална сцена с 2 основни роли: на домакин на едни от най-зрелищните дербита и като селекционер и продуцент на много разнообразни музикални случки и концепции.

За изминалата година клубът е бил домакин на стотици концерти, албум промота, DJ партита, рождени дни, частни и фирмени партита.

С предстоящите 2 дни в 2 зали, казваме 2 пъти огромно “Благодаря“ на всички фенове, които бяха сърцето на цялата тази магия и се вълнуваха от залез до зори на любимия си концерт или парти. За вас подготвили… 2 пъти повече от всичко онова, което някога сте си представяли, че може да ви се случи за началото на Малък Сечко! J

Advertisement

За капак три билета от злато ще се носят във въздуха през двете вечери, като ще намерят най-силните играчи в края на 2-рата (събота) вечер и ще му осигурят едногодишен достъп до всички събития в *Mixtape 5* до края на 2017! Условията на играта на място, защото който играй… 😉

3.02.2017 – ПЕТЪК – DJ NIGHT

На първата петък вечер от февруари, в навечерието на истинския рожден ден на клуба – 3-ти срещу 4-ти февруари, сме подготвили една истински сгряваща всички сетива вечер, в която диджеите завладяват *Mixtape 5*!

Stööki Sound а.к.а. легендата на съвременната трап сцена е поредното име на световен артист, поканен да взриви A-Side на 3 февруари, защото…качественият звук винаги е имал значение. Трап, хип-хоп, бас…продуцентът пристига директно от Лондон, за да разбули духовете на нощна София.  За да подгреят, загреят, разгреят и всички подобни актуални сказуеми, нашите любими агенти ще се включат подобаващо във вечерта. DoLittle, SAVA & Eskudrone са с нелеката задача да поддържат нивото на трап и жега постоянно високо.

В малката зала по същото време обстановката ще е взривоопасна, защото бъдещите звуци на София ще нажежават обстановката с динамичен бас от ново измерение. Future Sounds of Sofia а.к.а. FSS ще заформят drum & bass разнообразието в B-Side, където всички ще танцуваме заедно до зори, както една по-стара дори от нас традиция повелява.

Advertisement

4.02.2017 – СЪБОТА – LIVE NIGHT

На следващия ден а.к.а. РОЖДЕНИЯТ – ви каним заедно да пеем и танцуваме цяла нощ с едни от любимите ни лайв изпълнения, омагьосвали ни през тези 6 години и предстоящи да се развиват на сцената на *Mixtape 5*.

На 4-ти февруари в A-Side ще се срещнат едни от най-колоритните герои от българската музикална сцена. Жлъч & Гена ще наредят всички подходящи и недотам рими за един рожден ден, а лиричните пост-пънк музиканти Оги*23 ще ви припомнят, че това е обир, но не за пари, а за сърцата ви.  След това с плавен преход под звуците на „да сме там, да не мислим за нищо“ ще се присъединят най-любимите ни рап герои в тази сложна музикална игра, а именно The Top Stoppers. След като те вдигнат нивото минимум до космоса, Стефан Вълдобрев и обичайните заподозрени ще ни накарат да пеем и танцуваме заедно с тях… до малките часове на 5-ти за 6-тия. ДжNпCy Joker ще е диджеят, оформящ музикалната рамка на това соаре, защото.. селекцията му от хитове със сантиментална нотка са повече от подходящи за рожден ден, пък камо ли за този.

B-Side ще бъде превзета от по-тежки звуци и вокали с контрастиращо вълшебната Миленита с нейния лайв бенд по средата на нощта. Едни от най-сериозните представители от българската сърф рок и хард-кор сцена ще натиснат play и свят ще ни се завие.

Van Cock и Last Hope са любими български банди на световно ниво от дългогодишната селекция на клуба и освен това са първите имена от това multi-player ниво.. През цялата вечер музиката ще селектират двама от най-сериозните разбирачи на тази сцена, а именно Panick Attack Selector и Rosty.

Advertisement

Това е случката, за която след като прочетохте всичко…започвате сухи тренировки, нали?
Билетите са на цена от 15 лв. на вечер, като срещу само 20 лв. ще можете да посетите 2-те вечери, 2-те зали и да чуете изпълнението на изброените изпълнители…освен всичко останало, което ще се случи. J

3 & 4 февруари 2017 (петък и събота)

A & B Sides

Врати: 21:00 ч.

Вход: 15 лв. еднодневен билет/ 20 лв. комбо

Advertisement

18+

Фейсбук събитие

Continue Reading
Advertisement