Connect with us

EDM

Клуб *MIXTAPE 5* кани на най-страховитото HALLOWEEN PARTY в нощна София!

Avatar

Публикувано

на

Timeline MIXTAPE5 FINAL Halloween

Датата естествено е 31 октомври, поводът е българският национален празник HALLOWEEN, a неестественото идва в забавата, на която клуб *MIXTAPE 5* ви кани този път! Черни тикви, светещи котки, разноцветни вещици и зловещи лакомства ще дебнат от всеки ъгъл на голямата зала на клуба.

Музикалното оформление за вечерта тази година е поверено на трима любими музикални светии, които ще разбулят всички духове с разнообразните си стилове и ще се грижат за поддържането на екстра-танцувалното настроение в нощта на HALLOWEEN. STARTERAs, XONIC и SAVA – диджеи, маскирани като селектори, ще се качат зад пулта, подготвили саундтрака на един истински страховит филм за навечериeто на 1 ноември. 

На сцената лирически говорители ще са професионалните гонители на духове ГРИГОВОР (Лого5“ и „Накафево“) и ГОГО („НаКафево“). Те ще вземат думата в техния непретенциозно саркастичен стил, за да направят профилактична проверка за чувство на хумор на всички присъстващи купонджии. Водещите ще разяснят софистицираните правила за участие в първите по рода си конкурси за най-добър костюм и най-добър танц. Накрая на вечерта „Г на квадрат“, в ролята си на почетно журе, ще изберат най-невижданите костюми и танцьори, за да им раздадат скъпоценните награди, любезно предоставени от партньорите ни CONTRABANDA.

За допълнителното нажежаване на обстановката, сме поканили армия от танцуващи войници, които ще ни покажат какво е истински squad. Грешката е вярна, защото хип-хоп групата WRONG GENERATION вече подготвят тайните си оръдия за нощта на HALLOWEEN!

Побиха те тръпки? Ела на 31 октомври в клуб *MIXTAPE 5* за най-страховитото HALLOWEEN PARTY за 2016!

Advertisement

Врати: 21:00 часа.

Билети: 5 лв. в деня на събитието на вход
Следете събититето на:
18+

**Политика за достъп на непълнолетни тук: http://on.fb.me/YDzVEe

*MIXTAPE 5* Facebook: https://www.facebook.com/mixtape5/

Advertisement
Continue Reading
Advertisement