Connect with us

Култура

Книга на Максим Бехар се изкачи на първо място в света

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

„Световната PR Революция“ оглави класацията на BookAuthority, за най-добра PR книга на всички времена

Книгата Световната PR революция на международно признатия PR експерт Максим Бехар се изкачи на  първо място в световна класация на BookAuthority за „20-те най-добри PR книги за всички времена“. Бестселърът е в авторитетната класация от 2021 г. насам, доказвайки своя заслужен успех в областта на комуникациите.

BookAuthority е една от най-престижните глобални класации за книги, основана на препоръки и оценки от известни бизнесмени и предприемачи като Илон Мъск, Марк Зукърбърг, Джеф Безос, Уорън Бъфет, Бил Гейтс, Тим Кук, Джак Ма и Ричард Брансън.

Щастлив съм, че „Световната PR революция“ продължава да получава толкова висока международна оценка и да помага на експертите по света. До днес книгата съдържа актуална информация за новия дигитален свят на комуникациите и съм сигурен, че всеки може да научи поне един полезен факт, интересен казус или случка, които могат да променят бизнеса му или дори живота му“, коментира авторът Максим Бехар.

Advertisement

„Световната PR Революция“ бе издадена първоначално в САЩ, където постигна впечатляващ успех. В продължение на две седмици книгата бе на първо място по продажби сред новите заглавия в секциите PR, Sales & Marketing и Career Advices на Amazon.com, където и в момента поддържа висока оценка. Книгата съдържа мнения на 100 от най-известните международни PR експерти от 65 страни и от 6 континента. В нея Бехар разглежда актуалните тенденции в PR бизнеса, като се фокусира върху въздействието на социалните медии. Авторът прави и интересни прогнози за бъдещето на тази постоянно променяща се индустрия.

В България книгата излезе в края на 2019 г. издадена от „“Ентусиаст“ и първият ѝ тираж бе изчерпан за по-малко от месец. „Световната PR революция“ може да бъде закупена онлайн в печатен и дигитален формат от официалната страница на книгата, както и от големите книжарници в страната.

Сред постиженията на Максим Бехар като автор са бестселърите „Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие“, „Сейшелски рецепти и още за Рая на Земята“, както и наръчника за бизнес лидери „Пет минути до утре“, която представя нестандартна гледна точка по отношение на промените в света, които COVID-19 предизвика.  Всички книги на Максим Бехар могат да бъдат разгледани в официалния сайт www.beharbooks.com.

Continue Reading
Advertisement