Connect with us

Музика

Кое поред е тазгодишното издание на „I Love The 90s“?

Avatar

Публикувано

на

Остават само няколко дни до тазгодишното издание на най-голямото денс събитие на закрито в България – I love the 90s –което ще посрещне две от легендите на eurodance музиката на 90-те Haddaway, Corona, The Vengaboys и Alexia, които българските фенове на поп-денс културата на 90-те ще срещнат на живо в Зимен дворец на спорта, София.

Победители в играта ни с правилен отговор на въпроса „Кое поред е тазгодишното издание на „I love the 90s“ дадоха Диана Симеонова, Християн Гавов, Ивайла Бонакова и Миленa Петракилова и печелят покана за поп-денс събитието и ще могат да се насладят заедно с приятел.

Билетите за мегаконцерта I love The 90s  в продажба в мрежата на Еventim, магазинитe Office 1 Superstore, Telenor, OMV, Picadilly.

До момента гости на Обичам 90-те са били световни имена като 2 Unlimited, Dr. Alban, E-Type, Jenny от Ace of Base, Ice MC, Captain Jack, NANA, C-Block, East 17, DJ Sash!, Masterboy, SNAP! и много други.

Билети за Обичам 90-те 2015 могат да бъдат закупени он-лайн от Eventim.bg и Ticketlogic.bg, както и от всички каси на Eventim в страната.

Advertisement

Линк към он-лайн продажбата на билетите: тук

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“650″]I_LOVE_THE_90s_03[/media-credit]

 

Continue Reading
Advertisement