Connect with us

Lifestyle

Кой е вашият мотив?

Avatar

Публикувано

на

Флорален
Мотивите на цветя са сигурен избор –изберете миниатюрни принтове за романтична визия или ярки флорали за дързък акцент.
Флоралните принтове са ключов елемент за гардероба, защото те са сред водещите тенденции на всеки сезон. Освен това, те винаги постигат търсения ефект!
Цветните мотиви са символ на свежест и красота. В текстилната индустрия има различни вариации, като например: винтидж флорални десени, тропически, абстрактни, стилизирани и т.н.

Индийски – paisley 
Мотивът пейсли (paisley) е стилен и непреходен. Той се характеризира с капковидна форма, наподобяваща борова шишарка, а следите му водят към Индия. Индийският мотив е една добра и дълготрайна инвестиция в гардероба, защото на практика никога не излиза от мода. При избора му е добре да се водите от цветовата схема – купувайте тонове,  които отиват на тена на лицето и на основни елементи от гардероба: палта, сака, поли и панталони. В настоящата колекция на DiKa ще го намерите във вариации на ризи и блузи, плисирани поли и рокли.

Геометричен
Геометричните мотиви са вдъхновени от формите в природата. Те са отличен избор за създаване на различен и запомнящ се стайлинг. За оптимален ефект е важно да се преценят точните обеми и форми: вертикалните райета издължават оптически силуета, а хоризонталните могат да придадат усещане за подчертаване на тялото в определени зони. Овалните форми са чудесен съюзник за подчертаване на извивките. Когато съчетаваме с едноцветни елементи на облеклото, постигаме изискана и отличаваща се визия.

И запомнете: правилно подбрани и комбинирани мотивите са забавен и елегантен начин да освежим своето облекло.

Continue Reading
Advertisement